Oplev australske danse-stjerne helt gratis på gaden

I weekenden er der danse- og sanseforestilling med anmelderroste, australske stjerner

Nu er det muligt gratis at opleve den anerkendte hollandske koreograf Anouk van Dijk samt tre dansere fra det australske ensemble “Chunky Move”, som i Aarhus Festuge fik strålende anmeldelser for forestillingen ”Complexity of Belonging” i Musikhuset Aarhus.
I weekenden 15. og 16. september viser de forestillingen ”Depth of Field – Aarhus Variation” på Officerspladsen som en del af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.
”Depths of Field sker ved solnedgang, hvor lyset er i forandring, byen skifter tempo og detaljer, der før var skjulte, træder frem. Forestillingen fører tilskueren ud på en sanselig rejse, hvor tilfældige indtryk fra gaden og omgivelserne får lov til at spille med i koreografien. På den måde ser vi nye sider af den by, som vi elsker,” siger Rebecca Matthews, administrerende direktør for Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.
Om forestillingen forklarer Juliana Engberg, programdirektør ved Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, endvidere.
”Gennem hovedtelefoner, som bæres under hele forestillingen, oplever publikum, at gadens lydlandskab fordrejes, forandres og forstærkes. Øjeblikke, som normalt passerer ubemærket forbi, får ny opmærksomhed.”
Gratis billetter til forestillingen kan bestilles på www.aarhus2017.dk

Publiceret 13 September 2017 09:00

SENESTE TV