Fem fede legepladser i Aarhus Syd

Guide til fem gode legepladser i det sydlige Aarhus, hvor I kan more jer, slappe af og blive udfordret

Denne guide til gode legepladser i Aarhus Syd er lavet i samarbejde med Camilla og Michael Frederiksen, der har instagramprofilen Børnenes Aarhus. Ægteparret har sammen med deres sønner på tre og fem år besøgt en lang række legepladser i Aarhus, og de har på avisens opfordring udvalgt fem fede legepladser i Aarhus Syd.
Camilla og Michael har taget alle billederne her på siden og lavet beskrivelserne af legepladserne.
Se mere på instagram.com/bornenesaarhus 
 

Skåde Skole har renoveret deres udearealer, så de indbyder til leg og streetsport. Her finder I Parkour-redskaber, skateboardramper, Street-fodboldbaner, små trampoliner, en lang rutsjebane, løbebane og et lækkert område med klatrestativer. Det meste er samlet på et stort areal, som er opdelt i to niveauer.
Beliggenhed: Mantziusvej 5, HøjbjergKærgårdsparken, Solbjerg

Kærgårdsparken, Solbjerg

Kærgårdsparken, Solbjerg

Solbjerg har en hyggelig legeplads, som er placeret i Kærgårdsparken. Parken er ikke helt vild stor, men lille og hyggelig. På legepladsen finder I et lille klatrestativ, sansegynge, stor vippe, legebil og sandkasse med et legehus og et klokkespil, som giver jer mulighed for at lave jeres helt eget band i det fri.
Beliggenhed: Ved Kærgårdsvej 43, SolbjergAgernvej, Beder

Agernvej, Beder

Agernvej, Beder

I Beder ved Agernvej finder I en hyggelig park, som ikke kun byder på en lækker legeplads, men nok også det mest tilgængelige æbletræ, vi nogensinde har set. Her vokser der masser af æbler, hvor de fleste er i plukhøjde, og skulle nogle være uden for rækkevidde, er træet ganske klatrevenligt. På legepladsen finder I klatrestativ, rutsjebane, vippedyr, fodboldmål, gynger, legehuse og sandkasse. 
Beliggenhed: For enden af Agernvej, BederBækvejsparken, Malling

Bækvejsparken, Malling

Bækvejsparken, Malling

Bækvejsparken i Malling har et dejligt grønt område med store træer og selvfølgelig en legeplads. På legepladsen finder I en udfordrende tarzanbane både for børn og voksne, legehuse, et lille klatrestativ, sandkasse, gynger, rutsjebane, fodboldmål og et tromme-instrument, som hurtigt kan sætte stemningen for en god omgang indianer og cowboy. 
Beliggenhed: For enden af Bækvej i MallingByvangen, Viby

Byvangen, Viby

Byvangen, Viby

Byvangen i Viby er en skøn park med et dejligt grønt område og sø med ænder og en legeplads, som falder godt ind i omgivelserne. På legepladsen finder I klatrestativ med rutsjebane, sansegynge, et lille legehus med rutsjebane, en krokodille, sandkasse, balancegang og en xylofon.
Beliggenhed: På hjørnet af Grundvigsvej og Øster Allé, Viby

null

Publiceret 10 September 2017 08:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV