Højbjerg har fået et spritnyt Fitness World-center

Fitnes World er rykket ind i Højbjerg, og bliver dermed nummer 10 i Aarhus

I mandags åbnede Fitness World med et spritnyt træningscenter på adressen Rundhøjtorvet 3A, 8270 Højbjerg. Dermed er der godt nyt til dem, der måske har nydt lidt for mange grillaftener henover sommeren. For Fitness World-kæden har det været vigtigt at åbne kædens center nummer ti i Aarhus, da der ifølge kæden er brug for at have mange centre i byen.
“Vi ved, at beliggenheden betyder utrolig meget for aarhusianerne, og at de ønsker at træne så tæt på deres bolig eller arbejde som muligt. Derfor har vi nu valgt at udvide træningsmulighederne yderligere ved at tilføje endnu et center, så vi rammer ti centre i Aarhus. Vi har længe arbejdet på at få en god og central placering, og det synes vi, vi er lykkedes godt med på det populære Rundhøj Torv,” siger Adm. Direktør Steen Albrechtslund.
Det nye Fitness World center er 1050 kvadratmetre fordelt på tre etager og tilbyder tness, cardio, funktionel træning, frivægte, udstræk samt personlig træning alle ugens dage fra 5:30 til 22.00.

Åbning med aktiviteter

I det hele taget lover Fitness World, at det nye center indeholder alt, hvad et moderne center skal kunne byde.
“Vores nye center i Højbjerg er et moderne center med alle former for træning: fra personlig træning til styrketræning, cardio og frivægte—der er med andre ord lidt for enhver smag,” siger Martin Samson, ny centerleder i Fitness World, Rundhøjtorvet, der glæder sig til at byde aarhusianerne velkommen til et brag af en åbningsfest med gratis smagsprøver, sjove konkurrencer, mulighed for en gratis fedtprocent-måling — ligesom der også vil være gaver til de første 100, der besøger det nye center.
“Vi glæder os til at se en masse glade, nye medlemmer i vores center den 4. september fra kl. 05:30 til 22:00 og lover en dejlig dag med masser af smil og sved på panden,” siger Martin Samson.

Publiceret 06 September 2017 10:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV