Sonja Hald inviterer kendte såvel som ukendte musikalske venner med på scenen, når det afslutter festugen på Train. Pressefoto

Sonja Hald inviterer kendte såvel som ukendte musikalske venner med på scenen, når det afslutter festugen på Train. Pressefoto

Danmarks flinkeste og mest løgnagtige orkester spiller på Train

Aarhus-bandet Sonja Hald spiller lørdag koncert i byen

De kalder sig et af Danmarks flinkeste og mest løgnagtige orkestre. Aarhus-bandet Sonja Hald vandt i 2014 P3's karrierekanonen, og siden er det gået solidt fremad for de fem mænd, der gemmer sig bag bandnavnet Sonja Hald.
De har tidligere spillet på Radar og på Voxhall. Nu rykker de ind på Trains scene, hvor de har planer om at fylde scenen med en række musikalske venner - både kendte og mindre kendte - og afslutte festugen med et brag.
Hvem der vil gæste Sonja Hald-koncerten på Train vil løbende blive offentliggjort på bandets facebookside i små videoer, hvor forsanger Jonas Dahl maler gæstemusikerne.
Sonja Hald består af Jonas Dahl, Simon Bekker, Ole Holmgaard, Mikkel Christiansen og Jakob Retz Johansen. Bandet har udgivet to albums; 'Vækstplanen' (2015) og 'Klæk' (2017) samt EP'en 'De Fire Forbehold' (2016)
Koncerten er nu på lørdag, 2.september, klokken 21, og billetter købes via www.ticketmaster.dk.
srj

Publiceret 30 August 2017 10:00

annonce

ASKO i eksklusiv ramme i Skousen Tilst

Er du også til en lidt mere eksklusiv oplevelse, når du skal købe hvidevarer? Så prøv at kigge indenfor hos Skousen Tilst.

annonce

Kids2Kids: Sælg dine ting og køb nyt brugt i genbrugsunivers i Tilst

Lej en stand og sælg ud af tøj og udstyr til børn og babyer, som de er vokset fra. Eller tag hele familien med, når du skal købe. I den nye Kids2Kids på Agerøvej 25 i Tilst kan børnene hygge sig sammen med far eller mor i den hyggelige babylounge, mens den anden finder tøj, ting og sager blandt de 277 stande og i stortingsområdet.

annonce

Træt af ømme arme og ryg efter havearbejde?

De små, stærke 18 V maskiner fra STIHL gør det let at klare havearbejdet!

annonce

Derfor skal du besøge Kreta

Kreta troner år efter år på danskernes liste over yndlingsrejsemål. Men hvorfor er vi så vilde med ferieklassikeren? Og hvad gør Kreta til en must see-destination for de fleste?