Kom til tesmagning for begyndere

Bliv klogere på tedrikken, når Simply Tea inviterer til tesmagning for begyndere i Risskov

Af
Af Mai-Britt Jeppesen

Har du tænkt over, hvordan din daglige kop te kommer fra tebusken til din kop? Kan du smage forskel på en hvid te og en oolong te? Og ved du, hvorfor de er forskellige?
Lørdag 12. august inviterer Simply Tea på Norddigesvej 4 st. tv. i Risskov på tesmagningskursus. Formålet med kurset er at skabe viden og kendskab til håndbearbejdet kvalitets te, som er både bedre for miljø og helbred. På kurset vil følgende emner blive berørt: Hvad er te? Te og helbred. Te myter og fakta. Brygningsmetoder. Smagning af hvid, gul, grøn, oolong, sort og puerh te. De seks fremstillingsprocesser.
Kurset er en oplagt mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål om te og for at smage på nogle af de bedste teer i verden. Da du kommer til at smage på meget te, kan du risikere at opleve, at dit blodsukker falder, derfor serveres der på kurset et let traktement af diverse fingersandwich og lækre, hjemmebagte scones med clotted cream.
Kurset starter kl. 11 og varer mellem 2,5 og 3 timer, afhængig af hvor spørgelystne kursisterne er. Efter kurset er der mulighed for at købe te, og Simply Tea giver 20 procent rabat på butikkens egenimporterede teer.
Kurserne afholdes af teimportør, international tedommer og foredragsholder Alexis Kaae, grundlægger af Simply Tea og medstifter af Dansk Tesammenslutning.
Tilmeld dig tesmagningskurset for begyndere på simplytea.dk. Prisen er 350 kr. pr. deltager inklusive high tea tragtement.

Publiceret 12 August 2017 05:00

SENESTE TV