Feminisme i fokus:

Tre kvinder udstiller i Aarhus

Tre kvindelige kunstnere fra New York viser 13 værker, laver åndedrætsceremoni og fortæller om en mystiker - alt sammen med fokus på fremtidens feminisme

Af
Af Bente Tahmasbi Hansen

Vi skal genfinde vores kvindelige bevidsthed, for at redde, hvad der er tilbage af verden. Det er budskabet fra Anohni, og Kembra Pfahler og Johanna Constantine fra New York. De åbner udstillingen Future Feminism 11. august. Den består af 13 værker.
Samtidig inviterer de tre kvinder til forestillinger, samtaler, workshops og events.
For eksempel kommer Gertrud Sandquist fra Malmø Art Academy på besøg 16. august og fortæller om maleren og mystikeren Hilma af Klint. Ranka Skak er også til stede og starter aftenen med en åndedrætsceremoni.
17. august er det Inna Shevchenko aog Sarah Constantin, som står for et indslag om den feministiske græsrodsbevægelse FEMEN.
De øvrige events kan ses på www.aarhus2017.dk.
“Anohnis udtryksmåde er verden over anerkendt for den fysiske og følelsesmæssige måde, som rå og påtrængende sandheder og passioner formidles på. Hun er også generøs og nysgerrig og en iværksætter bag fælles idéer, energier og udtryk, som hun bringer i spil i både sin udøvende og visuelle kunst,” siger Juliana Engberg, programdirektør for kulturby.
Future Feminism er fra 11. august - 3. september i galleriet ‘O' Space, Mindet 6, Aarhus.

null

Publiceret 10 August 2017 06:00

SENESTE TV