Casper Christiansen står blandt andet bag kunstværket ’Lynet’, som pryder en husgavl på GrimFest, der begynder på fredag. Foto: Jonas Wrede Hansen

Casper Christiansen står blandt andet bag kunstværket ’Lynet’, som pryder en husgavl på GrimFest, der begynder på fredag. Foto: Jonas Wrede Hansen

GrimFest-frivillig:

“Jeg bliver stolt”

Af
Af Jonas Wrede Hansen

På fredag vil tæt på 2000 mennesker befinde sig på GrimFest i Brabrand. En af dem er 40-årige Casper Christiansen, som igennem mange år har arbejdet som frivillig på den lille, lokale festival.
“Det er bare rigtig fedt. Det er som at være på en ferie, og så er man med til at skabe noget for andre,” lyder det fra ham.
Casper Christiansen er kunstner, og på festivalen er han med til at pynte pladsen med sine kunstværker, som han har brugt det seneste stykke tid på at skabe.
“Det er lidt af en drøm at få lov til det. Det er fantastisk at være med til at skabe de her omgivelser, og jeg glæder mig til at se, hvordan folk tager i mod det,” fortæller han, imens han viser et af sine værker.
Casper Christiansen er slet ikke i tvivl om, hvorfor han tager fra Nordjylland, hvor han bor, til Grimfest hvert år for at være frivillig.
“Det giver mig rigtig meget glæde at være her. Det, at andre ser mine værker. Jeg bliver stolt,” fortæller han.

Publiceret 03 August 2017 14:30

annonce

Tandklinikken Hasle Torv: En god oplevelse at være til tandlæge

”Der er en utrolig rar atmosfære på klinikken med plads til humor blandt personalet. Allerede når man træder ind ad døren, kan man mærke, at det er rart at komme her.”

annonce

ASKO i eksklusiv ramme i Skousen Tilst

Er du også til en lidt mere eksklusiv oplevelse, når du skal købe hvidevarer? Så prøv at kigge indenfor hos Skousen Tilst.

annonce

Efterspørgslen på V6 & V8 påhængsmotorer sætter levering under pres.

Da motorproducenten Mercury i 2018 introducerede de nye, store V6 og V8 påhængsmotorer, havde man forventet stor interesse, men at efterspørgslen skulle sætte leveringen så kraftigt under pres, havde man dog ikke forventet. Men det er realiteten for sæson 2019!

annonce

Elcykler har fået tag i danskerne

Flere og flere danskere køber elcykler, der appellerer bredt til alle typer cyklister – med eller uden sved på panden
SENESTE TV