Casper Christiansen står blandt andet bag kunstværket ’Lynet’, som pryder en husgavl på GrimFest, der begynder på fredag. Foto: Jonas Wrede Hansen

Casper Christiansen står blandt andet bag kunstværket ’Lynet’, som pryder en husgavl på GrimFest, der begynder på fredag. Foto: Jonas Wrede Hansen

GrimFest-frivillig:

“Jeg bliver stolt”

Af
Af Jonas Wrede Hansen

På fredag vil tæt på 2000 mennesker befinde sig på GrimFest i Brabrand. En af dem er 40-årige Casper Christiansen, som igennem mange år har arbejdet som frivillig på den lille, lokale festival.
“Det er bare rigtig fedt. Det er som at være på en ferie, og så er man med til at skabe noget for andre,” lyder det fra ham.
Casper Christiansen er kunstner, og på festivalen er han med til at pynte pladsen med sine kunstværker, som han har brugt det seneste stykke tid på at skabe.
“Det er lidt af en drøm at få lov til det. Det er fantastisk at være med til at skabe de her omgivelser, og jeg glæder mig til at se, hvordan folk tager i mod det,” fortæller han, imens han viser et af sine værker.
Casper Christiansen er slet ikke i tvivl om, hvorfor han tager fra Nordjylland, hvor han bor, til Grimfest hvert år for at være frivillig.
“Det giver mig rigtig meget glæde at være her. Det, at andre ser mine værker. Jeg bliver stolt,” fortæller han.

Publiceret 03 August 2017 14:30

annonce

5 gode grunde: Derfor skal du vælge Andorra til skiferien

Skisæsonen nærmer sig med hastige skridt, og snart melder skiabstinenserne sig hos de fleste, hvis ikke årets skiferie er på plads. Her får du fem gode grunde til, hvorfor du skal vælge Andorra til din skiferie.

annonce

Skal træet fældes?

Kender du det – Træet i baghaven er råddent, skævt, skygger eller er bare ikke kønt mere, og burde måske nok have været fældet for mange år siden…

annonce

Glenn holder bil helt uden bekymringer

Stadig flere danskere gør som Glen Raburn og har bil på abonnement – uden førstegangsydelse og med alle udgifter inkluderet i den månedlige ydelse

annonce

Så billigt er det at flyve ud i verden

Mens priserne stiger i det meste af samfundet, så falder priserne på flybilletter, og det koster efterhånden ikke så meget at rejse ud i verden. Vil du til Dubai, Bangkok, Sydney, Beijing eller måske til Rom eller Berlin – så kan flybilletterne være billigere, end du tror.
SENESTE TV