Aarhus Høstfest i Botanisk Have

Natur og smag går op i en højere enhed, når der 19. august er stor høstfest i Botanisk Have

Af
Af Mai-Britt Jeppesen

Siden tidernes morgen har høsten været en særlig tid på året. En tid hvor sæsonens hårde arbejde på marken belønnes med en overflod af naturlige råvarer. Lige så længe har man fejret høsten med både høstmåltider og høstfest. Men ikke længere. Traditionen for at samles og fejre høsten er stile og roligt gået i glemmebogen.
Det gør Smag på Aarhus, Foreningen Byhøst og Økologisk Landsforening nu noget ved med byens nye høsttradition; Aarhus Høstfest. Lørdag 19. august fra kl. 17 afholdes Aarhus Høstfest i Botanisk Have med en kæmpe festmiddag med fem unikke måltidsoplevelser for intet mindre end 1.000 gæster ved et 400 meter langt bord, der smukt snor sig igennem den smukke have. Det er et høstmåltid lavet på de bedste økologiske råvarer, leveret af omegnens passionerede landmænd og tilberedt af fem af byens bedste restauranter: Substans, Restaurant L'estragon, Green Neighbour, Timm Vladimirs Køkken - Aarhus og Spiselauget Godsbanen.
Og i bedste sammenskuds-ånd bringer alle noget med til bordet. De økologiske landmænd bringer smukke økologiske råvarer, kokkene leverer håndværk og kreativitet og en håndfuld af byens grønne og bæredygtige fællesskaber leverer værtsskab, oplevelse og sammenhold.
Billetter til arrangementet vil blive sat til salg løbende.


Se mere på Facebooksiden 'Aarhus Høstfest 2017'.

Publiceret 01 August 2017 07:00

SENESTE TV