Singer slører distinktionen mellem aktion og skulptur, mellem land art og konceptkunst. Pressefoto

Singer slører distinktionen mellem aktion og skulptur, mellem land art og konceptkunst. Pressefoto

Schweizisk kunstner i Kunsthal Aarhus


Kunsthal Aarhus og tekstilfirmaet Kvadrat er stolte af at præsentere den schweiziske kunstner Roman Signer.
Værket House udstilles desuden ved Kvadrat Headquarter i Ebeltoft til 13. august, samme periode som udstillingen kan opleves i Aarhus. Den schweiziske kunstner, Roman Signer (f. 1938), har været en vigtig og indflydelsesrig stemme i nutidig kunst gennem fire årtier.
I sin kunstneriske praksis har Signer defineret sin helt egen tilgang til skulptur, ofte omtalt som “tidsskulpturer”, hvor han slører distinktionen mellem aktion og skulptur, mellem land art og konceptkunst.
Signer er ikke en konventionel kunstner, der bruger traditionelle materialer.
I hans værker er der gennemgående brug af naturlige elementer, såsom vand, jord, luft eller ild i stadigt skiftende kombinationer med genstande - bl.a. tønder, balloner og transportmidler som cykler, ski, kajakker og droner.
På soloudstillingen “Installation” i Kunsthal Aarhus præsenteres 11 nye værker fra 2016–2017.
 
 

Publiceret 07 July 2017 00:00

annonce

ASKO i eksklusiv ramme i Skousen Tilst

Er du også til en lidt mere eksklusiv oplevelse, når du skal købe hvidevarer? Så prøv at kigge indenfor hos Skousen Tilst.

annonce

Kids2Kids: Sælg dine ting og køb nyt brugt i genbrugsunivers i Tilst

Lej en stand og sælg ud af tøj og udstyr til børn og babyer, som de er vokset fra. Eller tag hele familien med, når du skal købe. I den nye Kids2Kids på Agerøvej 25 i Tilst kan børnene hygge sig sammen med far eller mor i den hyggelige babylounge, mens den anden finder tøj, ting og sager blandt de 277 stande og i stortingsområdet.

annonce

Træt af ømme arme og ryg efter havearbejde?

De små, stærke 18 V maskiner fra STIHL gør det let at klare havearbejdet!

annonce

Derfor skal du besøge Kreta

Kreta troner år efter år på danskernes liste over yndlingsrejsemål. Men hvorfor er vi så vilde med ferieklassikeren? Og hvad gør Kreta til en must see-destination for de fleste?