Engelske Steve er uddannet yoga-lærer i Indien og giver i august to weekend-klasser på Gøglerskolen. Arkivfoto

Engelske Steve er uddannet yoga-lærer i Indien og giver i august to weekend-klasser på Gøglerskolen. Arkivfoto

Yoga der giver fred i krop og sind

Aarhus: Den engelske yogainstruktør Steve Trigg giver igen yogaklasser på Gøgleskolen i Aarhus i august. Han har sin helt egen, buddhistiske stil.
Ordet Yoga stammer fra sproget sanskrit, hvor det hedder 'yuj'. Det betyder at samle, at forene.
- Hvis vi tillader os selv at mærke kroppen, forener vi os med nuet og er til stede. Det er netop, hvad yoga handler om, siger Steve Trigg.
Han forklarer, at stress og spændinger stammer fra sindet. Da vores sind og krop hænger sammen, opstår der også spændinger i kroppen. Det er blevet helt normalt for os at have spændinger. Autentisk yoga gør os i stand til at mærke dem og at lade dem gå både i kroppen og sindet.
- Vi bruger for meget tid på at bedømme det, der sker omkring os: er dette godt eller skidt? Kan jeg lide det eller ej? Ofte er vi negative i stedet for at leve med det, vi møder. Også den indstilling arbejder man med i den oprindelige yoga. En træning i at være afslappet og i balance. I at sige ja til livet, uddyber yogainstruktøren.
Steve Trigg har praktiseret yoga i 18 år og undervist i 14. Han er uddannet i yogaens hjemland Indien og har boet tre år i meditationscentre. Steve Trigg har undervist i en lang årrække i Indien og giver yogaklasser rundt omkring i Europa om sommeren.
På Gøglerskolen i Aarhus er der to klasser. En fra fredag 18. august til 20. august og en fra fredag 25. august til 27. august.
https://www.facebook.com/events/298922200563928/?fref=ts

Publiceret 28 June 2017 10:14

annonce

Elcykler er for alle - nyd en cykeltur i sommerlandet uden sved på panden.

Med en elcykel skærer du genvej til en masse skønne sommeroplevelser – og får masser af sommermotion.

annonce

Hvem passer plænen, mens du er på ferie?

Hvis der er noget, der kan ødelægge den gode sommerferiestemning, er det kampen ved buffeten, køen på autobahn og ikke mindst tanken om at skulle slå plænen, når man kommer hjem. Men nu kan du klare sidstnævnte fra telefonen og slippe for både den dårlige samvittighed og den kedelige del af havearbejdet.

annonce

Pak din bil korrekt og få et bedre roadtrip

For mange mennesker forbindes det at have en bil med følelsen af frihed. Men sidder du klemt på bagsædet med tasker på skødet, forsvinder frihedsfølelsen ret hurtigt. Følg vores 4 pakketips og få et bedre roadtrip.

annonce

Her skal afbudsrejsen gå hen

Hold øje med disse rejsemål, hvis du vil have mest ud af din afbudsrejse. Så er der både gode hoteller og lave priser at få.
SENESTE TV