Engelske Steve er uddannet yoga-lærer i Indien og giver i august to weekend-klasser på Gøglerskolen. Arkivfoto

Engelske Steve er uddannet yoga-lærer i Indien og giver i august to weekend-klasser på Gøglerskolen. Arkivfoto

Yoga der giver fred i krop og sind

Aarhus: Den engelske yogainstruktør Steve Trigg giver igen yogaklasser på Gøgleskolen i Aarhus i august. Han har sin helt egen, buddhistiske stil.
Ordet Yoga stammer fra sproget sanskrit, hvor det hedder 'yuj'. Det betyder at samle, at forene.
- Hvis vi tillader os selv at mærke kroppen, forener vi os med nuet og er til stede. Det er netop, hvad yoga handler om, siger Steve Trigg.
Han forklarer, at stress og spændinger stammer fra sindet. Da vores sind og krop hænger sammen, opstår der også spændinger i kroppen. Det er blevet helt normalt for os at have spændinger. Autentisk yoga gør os i stand til at mærke dem og at lade dem gå både i kroppen og sindet.
- Vi bruger for meget tid på at bedømme det, der sker omkring os: er dette godt eller skidt? Kan jeg lide det eller ej? Ofte er vi negative i stedet for at leve med det, vi møder. Også den indstilling arbejder man med i den oprindelige yoga. En træning i at være afslappet og i balance. I at sige ja til livet, uddyber yogainstruktøren.
Steve Trigg har praktiseret yoga i 18 år og undervist i 14. Han er uddannet i yogaens hjemland Indien og har boet tre år i meditationscentre. Steve Trigg har undervist i en lang årrække i Indien og giver yogaklasser rundt omkring i Europa om sommeren.
På Gøglerskolen i Aarhus er der to klasser. En fra fredag 18. august til 20. august og en fra fredag 25. august til 27. august.
https://www.facebook.com/events/298922200563928/?fref=ts

Publiceret 28 June 2017 10:14

annonce

Danskerne vil have familiebåde med kahytsplads

En nylig brugerundersøgelse, gennemført af marineimportøren Jørgensen & Dahl, slår fast at danskerne er klar til at tage familien med på sejltur.

annonce

Klar, parat, start!

Klar, parat, start! Sådan lyder det som oftest, når den nye havesæson kalder, og man glad skynder sig ud i skuret efter maskinen til at trimme, beskære, save, lufte og slå plænen eller til en af de 117 andre ting, der hører en velplejet have til.

annonce

All Inclusive hitter – derfor skal du vælge det!

Der er mange fordele ved at rejse på ferie med All Inclusive. Det har særligt to grupper i den danske befolkning fundet ud af, nemlig børne- og generationsfamilierne. Det skaber et frirum og mere tid til ren ferie.

annonce

Så billigt er det at flyve ud i verden

Mens priserne stiger i det meste af samfundet, så falder priserne på flybilletter, og det koster efterhånden ikke så meget at rejse ud i verden. Vil du til Dubai, Bangkok, Sydney, Beijing eller måske til Rom eller Berlin – så kan flybilletterne være billigere, end du tror.
SENESTE TV