Engelske Steve er uddannet yoga-lærer i Indien og giver i august to weekend-klasser på Gøglerskolen. Arkivfoto

Engelske Steve er uddannet yoga-lærer i Indien og giver i august to weekend-klasser på Gøglerskolen. Arkivfoto

Yoga der giver fred i krop og sind

Aarhus: Den engelske yogainstruktør Steve Trigg giver igen yogaklasser på Gøgleskolen i Aarhus i august. Han har sin helt egen, buddhistiske stil.
Ordet Yoga stammer fra sproget sanskrit, hvor det hedder 'yuj'. Det betyder at samle, at forene.
- Hvis vi tillader os selv at mærke kroppen, forener vi os med nuet og er til stede. Det er netop, hvad yoga handler om, siger Steve Trigg.
Han forklarer, at stress og spændinger stammer fra sindet. Da vores sind og krop hænger sammen, opstår der også spændinger i kroppen. Det er blevet helt normalt for os at have spændinger. Autentisk yoga gør os i stand til at mærke dem og at lade dem gå både i kroppen og sindet.
- Vi bruger for meget tid på at bedømme det, der sker omkring os: er dette godt eller skidt? Kan jeg lide det eller ej? Ofte er vi negative i stedet for at leve med det, vi møder. Også den indstilling arbejder man med i den oprindelige yoga. En træning i at være afslappet og i balance. I at sige ja til livet, uddyber yogainstruktøren.
Steve Trigg har praktiseret yoga i 18 år og undervist i 14. Han er uddannet i yogaens hjemland Indien og har boet tre år i meditationscentre. Steve Trigg har undervist i en lang årrække i Indien og giver yogaklasser rundt omkring i Europa om sommeren.
På Gøglerskolen i Aarhus er der to klasser. En fra fredag 18. august til 20. august og en fra fredag 25. august til 27. august.
https://www.facebook.com/events/298922200563928/?fref=ts

Publiceret 28 June 2017 10:14

annonce

Tandklinikken Hasle Torv: En god oplevelse at være til tandlæge

”Der er en utrolig rar atmosfære på klinikken med plads til humor blandt personalet. Allerede når man træder ind ad døren, kan man mærke, at det er rart at komme her.”

annonce

ASKO i eksklusiv ramme i Skousen Tilst

Er du også til en lidt mere eksklusiv oplevelse, når du skal købe hvidevarer? Så prøv at kigge indenfor hos Skousen Tilst.

annonce

Efterspørgslen på V6 & V8 påhængsmotorer sætter levering under pres.

Da motorproducenten Mercury i 2018 introducerede de nye, store V6 og V8 påhængsmotorer, havde man forventet stor interesse, men at efterspørgslen skulle sætte leveringen så kraftigt under pres, havde man dog ikke forventet. Men det er realiteten for sæson 2019!

annonce

Elcykler har fået tag i danskerne

Flere og flere danskere køber elcykler, der appellerer bredt til alle typer cyklister – med eller uden sved på panden
SENESTE TV