Pressefoto: Franne Voigt
Pressefoto: Franne Voigt
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Aarhus-forestilling skal underholde kronprinsparret

Ved det store liveshow 'Kronprinsparrets Priser 2017' på DR1 lørdag 25. november vil der blandt andet blive underholdt med et nummer fra den anmedleroste teaterkoncert 'Lyden af de skuldre vi står på'

Om Kronprinsparrets Priser

Ved prisshowet vil kronprinsparret traditions tro uddele følgende fire priser:

  • Kronprinsparrets Sociale Pris til en banebrydende indsats med internationalt format inden for det sociale område, og
  • Kronprinsparrets Kulturpris til en ekstraordinær præstation med internationalt format inden for kunst og kultur. Og ikke mindst
  • Kronprinsparrets to Stjernedryspriser, som gives til to unge kunstneriske talenter, der viser stort potentiale.

Kilde: DR

Under dette års Aarhus Festuge var Aarhus Teaters teaterkoncert 'Lyden af de skuldre vi står på', som blev skabt af Simon Kvamm og Marie Højlund, en stor succes. Men flotte anmeldelser og mange besøgende under festugen nåede den vidt omkring. 

Nu får koncerten nyt liv, når et nummer fra den bliver fremført foran kronprinsparret ved det store prisshow 'Kronprinsparrets Priser 2017' lørdag 25. november, som bliver sendt direkte på DR1.

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Mary satte gang i Hay Festivalen

Her bliver en nyfortolkning af klassikeren 'Dejlig er jorden' fremført. Det vil foregå med både en sanger, en operasanger, et kor og tre musikere på scenen, skriver DR i en pressemeddelelse.

Fint hvis nyt stykke forarger

'Lyden af de skuldre vi står på' blev skabt til årets festuge. Skaberne Simon Kvamm og Marie Højlund tog 20 salmer op fra den danske sangskat og genfortolkede dem i nutidige udgaver. Det resulterede i en eksperimenterende forestilling fuld af overraskelser. 

"Jeg kan slet ikke forstå, at man kan ødelægge en sang. Når man kommer til 'Lyden af de skuldre vi står på', hører man en anden version, og så går man hjem til sin gamle sang og får den åbnet. Det kan være, at man hører nogle nye ting,” lød det dengang fra Marie Højlund om forestillingen. 

Det er lørdag 25. november, at kronprinsesse Mary og kronprins Frederik får lov til at høre et nummer fra teaterkoncerten ved prisshowet, som hylder . 

Ved det store liveshow som sendes direkte fra Si på DR1 med start klokken 21.00 vil der foruden 'Lyden af de skuldre vi står på' også være underholdning fra blandt andre Shaka Loveless, Aura og Bisse. 

Showets værter er for tredje år i træk Stéphanie Surrugue og Kåre Quist. 

jwh. 

Publiceret: 13. November 2017 15:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt