Modelfoto: Mostphotos
Modelfoto: Mostphotos
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Aarhus får nyt hotel og stort kontorfællesskab

NCC og PensionDanmark har underskrevet købsaftale om et 6.300 kvadratmeter stort kontorfælleskab og et hotel på 3.200 kvadratmeter i Aarhus

Et 3.200 kvadratmeter stort hotel er klar til at blive opført. Det skriver Byensejendomme.dk, efter NCC og PensionDanmark i sidste uge underskrev en købsaftale om et 6.300 kvadratmeter stort kontorfællesskab og et 3.200 kvadratmeter stort hotel med beliggenhed i Skejby. NCC har solgt begge projekter til PensionsDanmark.

LÆS OGSÅ: Første letbane-tur: Sådan lyder bedømmelsen fra otte-årige Marcus

"Vi er meget tilfredse med at kunne føje disse erhvervsejendomme til vores portefølje. Der er tale om attraktive og velbeliggende ejendomme i et område, hvor vi i forvejen ejer en anden ejendom. Det er en investering med solide lejere på lange lejekontrakter, så vi forventer, at investeringen vil give medlemmerne gode afkast i en lang årrække," siger administrerende direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark, til Byensejendomme.dk 

Også administrerende direktør hos NCC Property Development, Ole Faurby, glæder sig over udsigten til de to nye byggerier. 

"Vi er glade for og stolte af, at vi med udviklingen og opførelsen af de to projekter bidrager til udviklingen af Skejby, som allerede nu har vist sit store potentiale som attraktivt erhvervsområde – og PensionDanmarks investering i de to projekter er et solidt afsæt for områdets fortsatte udvikling," siger han til mediet. 

Det store kontorfællesskab forventes klar til indflytning i marts 2019. Allerede nu er mere end en tredjedel af arealet lejet ud. Hotellet forventes færdigt i maj 2019.

jwh

Publiceret: 27. December 2017 17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt