En stor gruppe fans samlede sig foran Köd i Skolegade, da de fik nys om, at Justin Bieber var på besøg på restauranten.
En stor gruppe fans samlede sig foran Köd i Skolegade, da de fik nys om, at Justin Bieber var på besøg på restauranten.
Læserfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Årets 3. mest læste: Bieber spiste middag på Köd

Årets tredje mest læste artikel på Aarhus.Lokalavisen.dk er fra i sommer, hvor steakrestauranten Köd i Skolegade fik prominent besøg

2017 bliver snart afløst af 2018. Frem mod nytårsaften vil vi dele årets mest læste historier fra året, der snart er omme. Vi starter med den tredje mest læste artikel i 2017, som er fra i sommer, hvor en vaskeægte verdensstjerne pludselig dukkede op på en restaurant i Skolegade. Læs hele artiklen herunder og følg med lørdag, hvor årets næstmest læste historie bliver delt. 

Artikel fra 6. juni 2017:

Restaurant Köd er en af Aarhus' mange populære restaurationer, som får mange forskellige gæster på besøg.

Det hører dog til sjældenhederne, at en regulær verdensstjerne kigger forbi for at spise middag. Det var dog, hvad der skete mandag aften, da den 23-årige, canadiske hitmager troppede op hos Köd med sit store hold efter koncerten på Jydsk Væddeløbsbane.

"Jeg var der ikke selv, da han besøgte os, men jeg tror, det var en speciel og sjov oplevelse for tjenerne og medarbejderne. Det var selvfølgelig et noget anderledes besøg, end vi har været vant til, men ellers var der ikke så meget i det. De var en fem-seks stykker, der spiste, og så var der selvfølgelig en masse sikkerhedsfolk og chauffører. De var dog primært udenfor," siger direktør og partner for Köd, Morten Pedersen. 

Han er naturligvis glad for det fornemme besøg.

"Det er da fedt og en dejlig kompliment. Der er plads til alle hos os - også Justin Bieber. Han er mere end velkommen en anden gang."

Hvordan, tror du, valget faldt på lige netop jeres restaurant?

"Hver gang han kommer til en ny by, så undersøger hans folk, hvilke restauranter der kan være relevante for ham i forhold til, hvad han har lyst til. De har nok snakket med hans hotel og spurgt til, hvad der er af steakhouses, og så røg han ned til os for at få en stor, lækker steak og hygge sig."

Ifølge restaurant-direktøren gik der ikke længe, før fans af popidolet fik nys om, at han var i Skolegade.

"Der var en hel del mennesker ude foran restauranten. Måske 2-300 mennesker. Rygtet løb ret hurtigt i byen, men der holdt også tre-fire store Mercedes'er foran restauranten med sikkerhedsfolk rundt om, så jeg tror også folk med det samme kunne lægge to og to sammen," siger Morten Pedersen, som havde flere folk på arbejde, som gerne ville have været til Bieber-koncerten.

"Det er fedt for personalet. De syntes, det var en stor oplevelse, som gjorde deres mandagsvagt lidt sjovere. Flere af dem ville gerne have været med til koncerten, men så fik de denne oplevelse i stedet, og det var de glade for."

 

Læserfoto

Publiceret: 29. December 2017 17:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus