Foto: Øxenholt Foto

Lastbil torpederede flere biler på E45:

Mirakuløst, at ingen kom til skade

Ingen kom heldigvis til skade, da voldsomt uheld mandag morgen lukkede Østjyske Motorvej ved Skanderborg i flere timer

Østjyske Motorvej var mandag morgen spærret i flere timer i begge retninger mellem Ejer Bavnehøj og Skanderborg Syd, da der var skete et større færdselsuheld i nordgående retning. En lastbil påkørte personbiler, da chaufføren tilsyneladende havde overset, at bilerne bremsede op. Det fortæller politikommissær Jesper Christensen fra Sydøstjyllands Politi.

"Det ender med, at lastbilen til sidst påkører autoværnet i midterrabatten og holder på tværs, så motorvejen bliver spærret i begge kørselsretninger," fortæller politikommissæren.

Uheldet så rigtig voldsomt ud, men ifølge Jesper Christensen kom ingen personer alvorligt til skade.

"Klokken 12.21 havde vi kontakt til skadestuen i Skejby, hvor læger kunne fortælle, at ingen havde pådraget sig personskader, der krævede behandling. Det er jo nærmest mirakuløst," fortæller politikommissæren.

Færdselsuheldet skete klokken 09.09, og først klokken 10.56 blev motorvejen delvist åbnet igen.

Lastbilen blev ført af en 54-årig mand fra Øster Løgum ved Rødekro i Sønderjylland. Han er endnu ikke blevet sigtet for uheldet.

”Det er for tidligt at drage nogen konklusioner. Vi plejer først at tage stilling til skyldspørgsmålet, når vi har gennemset de forskellige rapporter og afhøringer. Men det kan ikke udelukkes, at der kommer sigtelse," fortæller Jesper Christensen fra Sydøstjyllands Politi.

jwh

Publiceret 25 June 2019 09:50

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.