Foto: Flemming Krogh / Ritzau Scanpix

Ung velklædt kvinde efterlyses: Har suget tusindvis af kroner ud af ægtepars konto

Dankort misbrugt for flere tusinde kroner efter havebesøg i Egå

Af
Jacob Nielsen

Østjyllands Politi advarer om, at en ung, velklædt udenlandsk kvindelig tricktyv er på spil. Hun har de seneste dage slået til mod et ægtepar i Egå, som først mandag blev opmærksomme på, at de var blevet snydt.

Parret bor på Munkevænget og de fik i weekenden pludselig besøg af den engelsktalende kvinde, som havde henvendt sig og spurgt om vej, da han og hustruen havde siddet i haven.

Kort efter opdagede de, at hendes hævekort var forsvundet fra huset, der havde stået ulåst. Senere er det gået op for dem, at kortet er blevet misbrugt flere gange og for flere tusinde kroner samlet.

Den engelsktalene kvinde beskrives som:

• Østeuropæisk af udseende

• Ca. 20 år

• Ca. 174 cm.

• Brunt hår

• Pæn i tøjet

• Talte engelsk

Politiet råder om at være ekstra opmærksomme på ens værdier, hvis man får en lignende henvendelse.

Har man oplysninger i den konkrete sag, bedes man ringe til Østjyllands Politi på telefon 1-1-4.

Publiceret 18 September 2018 13:00

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.