ANNONCE

6 sammenligningsportaler på nettet, du ikke kan undvære

Der findes en lang række sammenligningsportaler på nettet, som gør det nemt og bekvemt for dig at finde de bedste varer og services. Vi har kæmmet internettet igennem efter de bedste sammenligningsportaler, der kan give dig en hjælpende hånd i både privat- og erhvervsmæssig regi.

Pricerunner.dk

Pricerunner.dk er en af de mest populære sammenligningstjenester i Danmark grundet deres brede overblik og opdaterede priser. I modsætningen til mange andre sammenligningsportaler, dækker Pricerunner.dk en bred vifte af produktkategorier fra adskillige webshops. Du kan sammenligne priser på alt fra smykker og tøj til møbler og autoudstyr. Pricerunner.dk viser desuden brugeranmeldelser af de enkelte butikker og produkter samt klargør, hvilke butikker, der er e-mærket. Det er derfor trygt at handle via Pricerunner.dk.

Bogpriser.dk

Er du på udkig efter en bog om iværksætteri eller et nyt krimimysterie, kan Bogpriser.dk hurtigt og nemt hjælpe dig. Bogpriser.dk er Danmarks første og størte sammenligningstjeneste af bøger og boghandlere. Her kan du sammenligner priser og leveringstid fra adskillige online boghandlere, hvilket giver dig rig mulighed for at finde din ønskede bog til den bedste pris.

EDBpriser.dk

EDBpriser.dk er en endnu en niche-portal inden for sammenligningsbranchen. Her finder du prissammenligninger og produktguides af elektronik og andre IT-relaterede produkter. EDBpriser.dk har tre søstresites med hver deres nicheområde inden for elektronik. Hos EDBpriser.dk og dets søstresites kan du sammenligne priser på alt inden for bærbare, fladskærme, spillekonsoller, harddiske og MP3 afspillere. Du finder produkter fra en lang række kvalitetsbrands som Apple, ASUS, Lenovo, Samsung, Sony og mange flere.

Onlinesupermarkeder.dk

Søger du en leverandør af madvarer til kontoret eller din private adresse? Hos Onlinesupermarkeder.dk kan du sammenligne online supermarkeder, som tilbyder et bredt sortiment af dagligvarer på nettet. Online shopping af dagligvarer er blevet et udbredt fænomen, som danskere i stigende grad benytter sig af. Udvalget af dagligvarer er stort set identisk med det, du finder i de fysiske supermarkeder. Mange af disse fysiske butikker er tilmed begyndt at følge med trenden inden for online salg af dagligvarer. Find alle online dagligvarebutikker via Onlinesupermarkeder.dk.

Momondo.dk

Skal du på forretningsrejse til udlandet? Eller søger du et billigt fly til din indenrigsrejse? Uanset destination er Momondo.dk det oplagte valg, når du skal finde de billigste flybilletter. Momono.dk sammenligner priser fra en lang række flyselskaber, så du kan finde det helt rette fly til dig - og til de helt rigtige priser. Du kan desuden vælge, om det skal være en enkelt- retur, eller rundrejsebillet. Derudover tilbyder Momondo.dk også en hel rejseguide, hvor du kan finde inspiration og gode råd til din rejse.

Fair-laan.dk

Har du brug for lidt ekstra penge på lommen? Der findes en lang række online låneudbydere, der tilbyder forbrugslån i alle afskygninger. På Fair-laan.dk kan du sammenligne en bred vifte af kviklån og andre forbrugslån. Fair-laan.dk skaber et overblik over, hvad de forskellige låneudbydere tilbyder af pengebeløb, renter, ÅOP, løbetid og særlige fordele. Du behøver derfor ikke selv at sammenligne lån og låneudbydere - alt forarbejdet er gjort for dig.