Clemens deler konferencierrollen med Cirkus Arenas egen kronprins Patrick Berdino. Pressefoto

Clemens deler konferencierrollen med Cirkus Arenas egen kronprins Patrick Berdino. Pressefoto

Rapperen Clemens bliver ny cirkusklovn i Aarhus

Oplev cirkusmagien med familien i Aarhus med Clemens og ny cirkusmusik

Af
logy

Cirkus Arena fortsætter den nye eventyrlige stil, der forener børn og voksne i cirkusmagien med kombinationen af musik, eventyr og verdensklasseartisteri.

Forestillingen spiller i Aarhus fra 20.-27. april. Billetsalget er netop startet.

I 2018 er det rapper og art director Clemens Telling, der står bag Arenas eventyrlige fortælling om pauseklovnen, der rejser ud i verden for at finde en ny kunstart, da ingen længere har brug for pauser i deres travle hverdag.

Læs også: Kæmpekram fra Rosenquist på Aros

Clemens står også for forestillingens nyskrevne musik og medvirker som årets konferencier. Clemens deler konferencierrollen med Cirkus Arenas egen kronprins Patrick Berdino, og sammen giver de årets publikum en rejse til fjerne lande med magiske artister og dyr i 'Klovnen og Kronprisen - jagten på den tabte tåre'.

Med Clemens' talent for ordspil og musik og Patricks talent for artisteri bliver forestillingen et knudepunkt, der indeholder alt det bedste fra teater- og performanceverdenen.

“Cirkus Arenas nytænkte forestilling blev særlig godt modtaget af publikum og kritikere sidste år i Aarhus. Vi ser derfor frem til at fortsætte succesen med endnu et cirkuseventyr i år,” siger Benny Berdino i en pressemeddelelse.

Cirkus Arena, Tangkrogen i Aarhus fra 20.-27. april. Billet på Arena.dk

Publiceret 20 April 2018 07:00

SENESTE TV