Northside overrasker:

Tre nye navne tilføjet koncertprogrammet

44 navne er nu på programmet til sommerens festival

Da Aarhus-festivalen Northside i februar offentliggjorde årets plakat med 41 navne på kunstnere, der skal optræde i Ådalen, tænkte de fleste nok, at nu lå programmet fast.

Det er dog ikke tilfældet, for tirsdag formiddag offentliggjorde Northside tre nye navne. Festivalen har fundet plads til aarhusianske Soleima, engelske Yungblud og en særlig jubilæumsudgave af det amerikanske punkband MC5. 

Ifølge talsmand John Fogde er det normalt, at en festival efterlader plads til nogle ekstra navne, så man kan slå til, hvis spændende muligheder opstår.

LÆS OGSÅ: Tyskere takker af: Aarhus-virksomhed ejer nu Northside og Tinderbox

"Vi har gjort det tidligere, hvor vi har følt, at det program, der skulle sælge billetterne, var på plads, og så ville vi gerne have en plakat ud at hænge, så folk kunne få det samlede overblik. Ved at reservere plads giver vi os selv mulighed for at lukke mindre, men højaktuelle, navne ind," siger John Fogde til Lokalavisen Aarhus.

Medmindre nogle af de offentliggjorte kunstnere aflyser, så er programmet nu helt på plads, for der er ikke flere tomme spilletidspunkter, understreger John Fogde.

"Som jeg ser spilleplanen, så er der helt booket op nu."

Soleima går på scenen torsdag, MC50 fredag og Yungblud lørdag.

Publiceret 17 April 2018 10:34

SENESTE TV