Serietyve fanget med hjælp fra opmærksom borger

Politiet kan takke en opmærksom borger i Tilst, som fik politiet på sporet af to serietyve

Det var en opmærksom borger, der i går klokken 14.27 gjorde politiet opmærksom på, at to mistænkelige mænd kørte rundt på p-pladsen til Bilka i Tilst. Borgeren holdt øje med de to fra sin bil og kunne pludselig se, at den ene smadrede en bilrude og stjal en taske. Derefter kunne han betragte, hvordan de to kiggede ind ad flere bilruder og tog fat i håndtagene. Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

LÆS OGSÅ: Uro ved Frydenlundscentret: Unge skød med softgun

Borgeren ringede til politiet og gav en nøje beskrivelse af både gerningsmænd og bil. Det betød, at en patrulje kort tid efter kunne standse den formodede gerningsbil, som var på vej ud fra parkeringspladsen. Her blev de to personer på henholdsvis 26 og 28 år anholdt og sigtet for tyveriet.

Efter en kort efterforskning er det desuden lykkes at koble de to sammen med flere tyverier, begået mod biler i både Nordjylland og Østjylland. Derfor er den 26-årige sigtet for yderligere seks forhold, den 28-årige for yderligere et, som han formodes at have begået i forening med den 26-årige.

De nægtede begge ethvert kendskab til tyverierne. På bagsædet af bilen, som de to blev taget i, fandt betjentene dog den taske, som var blevet stjålet fra bilen på Bilkas parkeringsplads. Den blev leveret tilbage til rette ejer, da han kom retur fra sin indkøbstur, oplyses det også også i døgnrapporten.

jwh

Publiceret 17 April 2018 14:45

SENESTE TV