11 anholdt i stor aktion mod bandemiljøet i Aarhus:

To millioner kroner og 14 kilo hash beslaglagt

Politiet ser aktion som vigtigt led i kampen mod narkohandel

11 personer er onsdag formiddag blevet anholdt i en stor aktion rettet mod en international narkoorganisation. Fem af personerne har forbindelse til bandemiljøet i Aarhus, som aktionen var rettet imod, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

I forbindelse med ransagningen af en række adresser i Aarhus og et enkelt sted i Kolding blev der fundet og beslaglagt to millioner kroner, 15.000 euro, 14 kilo hash og en personbil.

I begyndelsen af marts blev 18 personer anholdt i samme sag, og samlet set er der beslaglagt over 1,6 ton hash og 11 kilo kokain i forbindelse med efterforskningen af narkosmuglingen.

LÆS OGSÅ: 15 personer fængslet i gigantisk narkosag

Med dagens aktion er i alt 29 personer blevet anholdt i sagen. 14 af dem sidder i øjeblikket varetægtsfængslet, men det antal kan blive til flere i morgen, hvor det forventes, at otte personer bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus.

"Med dagens aktion har vi taget endnu et skridt mod at optrevle en stor international narkoorganisation, som har indført store mængder narkotika til Danmark. Vi fortsætter vores indsats, og jeg kan ikke afvise, at der kommer yderligere anholdelser i sagen," siger Brian Olsen, der er leder af Særlig Efterforskning Vest, der er forankret i Østjyllands Politikreds.

Under efterforskningen af narkoorganisationen har SEV samarbejdet med politiet i henholdsvis Holland, Sverige og Guardia Civil i Spanien.

Dagens aktion blev koordineret i samarbejde med Østjyllands Politi.

jr

 

Særlig Efterforskning Vest

Særlig Efterforskning Vest (SEV) er en tværgående enhed, der arbejder med organiseret kriminalitet på tværs af politikredsene i Jylland og på Fyn. SEV er forankret i Østjyllands Politikreds.

 

Publiceret 11 April 2018 14:45

SENESTE TV