Vind:

Kom i Cirkus Arena med Lokalavisen Aarhus

Avisen udlodder 2 x 10 billetter til Cirkus Arena, der lige straks er i byen

Du har nu mulighed for at vinde billetter til Cirkus Arena, der kommer til Tangkrogen i Aarhus 20. - 27. april. I år er det en helt ny eventyrforestilling, som er forfattet af rapperen MC Clemens, der ligeledes selv medvirker i hovedrollen som klovn.

Clemens står bag Cirkus Arenas nye eventyr om Klovnen og Kronprinsen, der tager børn og voksne med på en magisk cirkusrejse til fjerne lande i jagten på den tabte tåre.

”Ligesom artisterne hver dag træner for at overgå sig selv, arbejder vi i Cirkus Arena altid på at udvikle, hvordan vi kan fortælle historier, som imponerer nutidens børn og voksne. I år har vi givet bolden videre til Clemens, som har skabt en helt nytænkt cirkusforestilling med eventyr og nyskrevne rap- og popsange,” siger cirkusdirektør Benny Berdino i en pressemeddelelse til Lokalavisen Aarhus.

LÆS OGSÅ: Cirkus rykker ind med Motor Mille

Lokalavisen Aarhus udlodder 2 x 10 billetter. For at deltage i konkurrencen skal du svare på nedenstående spørgsmål og sende dit svar på mail til konkurrence.aarhus@lokalavisen.dk

Spørgsmål: Hvilken rapper er med i Cirkus Arena i år?

Når du deltager, tilmelder du dig samtidig det gratis nyhedsbrev fra Lokalavisen Aarhus. Det betyder, at du dagligt modtager en mail med en oversigt over de seneste lokale nyheder.

Vi trækker vinderne mandag 16. april, og vinderne får direkte besked på mail.

 

Publiceret 10 April 2018 06:00

SENESTE TV