Færdselsuheld i Aarhus:

Tre cyklister påkørt af biler

Tre bilister sigtet for ikke at overholde deres vigepligt

Der skete mandag ikke færre end tre færdselsuheld i Aarhus, hvor cyklister blev påkørt af biler. To af uheldene skete i forbindelse med højresving, hvor bilisterne overså en cyklist. I begge tilfælde blev cyklisterne kørt til tjek på skadestuen, og bilisterne sigtet for ikke at overholde deres vigepligt.

Foruden de tre uheld med cyklister skete der i går yderligere to færdselsuheld i Aarhus, som bliver omtalt i politiets døgnrapport. I det ene tilfælde endte en bil på taget, efter den havde foretaget en ulovlig overhaling indenom. Herunder er politiets beskrivelse af de fem færdselsuheld:

LÆS OGSÅ: Medarbejder i vuggestue var væk med tre børn i flere timer

Færdselsuheld i går kl. 7.11 på Vestre Strandallé i rundkørslen ved Skolevangs Allé i Risskov. En 61-årig mandlig cyklist påkørte en bil, da han forsøgte at skyde genvej ved at krydse kørebanen. Bilen, der var ført af en 59-årig kvinde, holdt og ventede på at kunne svinge til højre, da den 61-årige påkørte bilens bagende. I forbindelse med sammenstødet slog den 61-årige sit hoved, så han blødte fra sit øjenbryn. Han blev derfor kørt til skadestuen til tjek. Der skete desuden mindre materiel skade ved uheldet.

Færdselsuheld i går kl. 7.52 på Nørreport i krydset ved Mejlgade. En 18-årig mandlig bilist påkørte en 25-årig kvindelig cyklist bagfra, da de begge kørte ud i krydset. Ingen personer kom umiddelbart noget til, og der skete kun mindre materiel skade. Den 18-årige bilist blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Færdselsuheld i går kl. 8.34 på Randersvej i Aarhus N. En 41-årig mandlig overså i et højresving en 24-årig kvindelig cyklist og påkørte hende på vej ind på en tankstation. Den 24-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade, men blev kørt til skadestuen til et tjek. Den 41-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Færdselsuheld i går kl. 15.53 på Skødstrupvej i Hjortshøj. En 19-årig kvindelig bilist påkørte i et højresving en 56-årig mandlig cyklist. Cyklisten havde skader flere steder på kroppen og blev tilset i en ambulance, der kørte ham til skadestuen til tjek. Den 19-årige kvinde blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Solouheld i går kl. 18.26 på Vejlby Ringvej i Aarhus N. En 23-årig mandlig bilist mistede i en ulovlig overhaling kontrollen over sin bil, der endte på taget i modsatte kørebane. Den 23-årige blev tilset af en ambulance, men var umiddelbart ikke kommet noget til. Han blev sigtet for at have overhalet højre om.

jr

 

Publiceret 10 April 2018 16:00

SENESTE TV