Politirapporten:

Bilbrand i Tranbjerg i nat

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En person opdagede i nat klokken 00.29 en bilbrand på en rasteplads ved Landevejen i Tranbjerg. Bilen brændte ud, men personen var kvik og nåede at skrive nummerpladen ned, inden den blev brændt til usynlighed.

Det betød, at politiet hurtigt fandt ud af, at den udbrændte bil var blevet stjålet om dagen fra en parkeringsplads på Rosenhøj Bakke i Viby. Politiet formoder, branden var påsat.

LÆS OGSÅ: Vanvidsbilist kørte kvinde ned med vilje

Andre nyheder fra Østjyllands Politis døgnrapport:

Trodsig mand skubbede betjent og nægtede at oplyse navn

Hvis politiet spørger, har man pligt til at opgive sit navn, sin adresse og sin fødselsdato. Det var en 32-årig mand tilsyneladende ligeglad med, da han i nat kl. 2.30 nægtede at give sine oplysninger til betjente fra Østjyllands Politi.

De var kørt til en adresse i Nørregade i Aarhus, hvor der havde været noget tumult, som de ville undersøge nærmere. På stedet traf de den noget berusede 32-årige mand, der viste sig særdeles modvillig med at hjælpe ordensmagten. Han blev aggressiv, råbte op og forsøgte at gå fra stedet.

Det ville betjentene ikke lade ham gøre, og det fik den 32-årige til at skubbe den ene betjent i brystkassen. Han blev anholdt og fik håndjern på, selv om han gjorde en del modstand undervejs.

På stationen lykkedes det politiet at finde frem til mandens cpr-nummer, og han blev sigtet for at forstyrre den offentlige orden, for at modsætte sig anholdelse og for at nægte at opgive sit navn til politiet.

 

Flasketyv havde brug for pantpenge

En 26-årig mand blev i går taget på fersk gerning af en patrulje, da han var i færd med at stjæle tomme flasker fra en restaurant i Skolegade i Aarhus C. Et vidne så manden stå og rode i en flaskecontainer, der tilhører restauranten, og en patrulje kørte kort efter til stedet. Her så betjentene en mand stå og fylde en indkøbsvogn med pantflasker fra containeren. Da politiet gav sig til kende, erkendte manden straks tyveriet. Han havde brug for hurtige penge og havde opdaget containeren, som han kunne fiske flasker op af, forklarede han. Den 26-årige mand blev sigtet for tyveri.

LÆS OGSÅ: Politiet tog penge fra kvinde, der skyldte i skat

Hash og hidsighed på stadion i Aarhus

En stille og rolig kamp set med politiøjne mellem AGF og Silkeborg endte i går med nogle få sigtelser af folk, der havde euforiserende stoffer på sig.

Kl. 17.58 blev en 29-årig mand opdaget, mens han sad og røg en joint på stadion. Han blev sigtet for besiddelse af hash.

Kl. 19.29 stod en 43-årig mand og røg en joint, som han kastede fra sig, da betjentene nærmede sig. I en cigaretpakke gemte han lidt skunk, som han blev sigtet for at besidde.

Omkring samme tidspunkt blev en 23-årig mand fundet i besiddelse af en hashklump, som han gemte i sin ene strømpe. Under visitationen blev den 23-årige aggressiv og råbte forskellige skældsord til betjentene, hvilket fik dem til at anholde ham for at forstyrre den offentlige orden. Derudover blev han sigtet for besiddelse af hash. Han endte desuden med en sigtelse for vold mod politimand, da han i detentionen sparkede en sko efter en betjent, som blev ramt på skinnebenet.

 

Kørte uden sele og kørekort - men med hash

En 18-årig mand havde hverken kørekort eller sele på sig, da han i går kl. 19.15 blev standset af en patrulje på Gudrunsvej i Brabrand. Til gengæld havde han noget hash i lommen, og noget af det havde han tilsyneladende også røget. Han virkede i hvert fald så påvirket, at betjentene også sigtede ham for narkokørsel. Hans ven på passagersædet blev sigtet for at have overladt bilnøglerne til ham, selv om han vidste, at han ikke havde kørekort.

LÆS OGSÅ: Bilist kørte 140 km/t på Ringvejen i Aarhus

Færdselsuheld

Der skete et færdselsuheld i går kl. 15.35 i krydset Skanderborgvej/Ravnsbjergvej i Viby. En 41-årig mand kørte ifølge flere vidneudsagn over for rødt. Her ramte ind han i en bil ført af en 19-årig kvinde. Ingen kom til skade ved uheldet. Den 41-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i private hjem i Aarhus Kommune:

  • På Valdemarsgade i Aarhus begået søndag d. 8/4 kl. 6.40
  • På Åparken i Aarhus begået søndag d. 8/4 mellem kl. 1.00 og kl. 7.30
  • På Karensvej i Brabrand begået søndag d. 8/4 mellem kl. 5.30 og kl. 18.10
  • På Porskær i Brabrand begået mellem fredag d. 6/4 kl. 10.00 og søndag d. 8/4 kl. 18.46
  • På Møllegade i Aarhus C begået mellem lørdag d. 7/4 kl. 22.00 og søndag d. 8/4 kl. 4.03
jr

 

Publiceret 09 April 2018 21:30

SENESTE TV