Voldsamok:

Ung mand anholdt for vold mod kvinder, barpersonale og politimand

24-årig mand fra Aarhus fremstilles i dag i grundlovsforhør

Politiet blev i morges kaldt til skadestuen i Aarhus, hvor en 24-årig mand lavede ballade og havde spyttet efter personalet.

Da betjentene nåede frem, kunne de genkende den unge mand fra flere voldssager tidligere på natten. Han blev derfor anholdt, omend det ikke skete uden yderligere problemer med den udadreagerende 24-årige. I forbindelse med anholdelsen gav han en af betjentene et slag på kroppen. Anholdelsen på skadestuen skete søndag klokken 06.02.

Den 24-årige mand er fra Aarhus, og han bliver i dag klokken 13 fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus med henblik på varetægtsfængsling.

LÆS OGSÅ: Nyt uhyggeligt hundeangreb i Skjoldhøj

Udover balladen på skadestuen og vold mod betjenten er han sigtet for tre andre tilfælde af vold i nat. Blandt andet er han sigtet for at have overfaldet to kvinder i bil med slag samt vold mod en ansat på en beværtning på Åboulevarden.

Den 24-årige mand var beruset og meget udadreagerende, oplyser Østjyllands Politis vagtchef Jens Rønberg til Lokalavisen Aarhus. Det har derfor været svært at afhøre ham ordentligt, men politiet vil gøre et nyt forsøg inden grundlovsforhøret, fortæller vagtchefen.

Den anholdte havde også selv fået nogle skader, men om det var derfor, han var taget op på skadestuen, ved politiet ikke endnu ikke. 

 

Publiceret 08 April 2018 09:45

SENESTE TV