Foto: Claus Fisker/Scanpix

Foto: Claus Fisker/Scanpix

Billetter til AGF's neglebidere på udebane sænkes betragteligt

Prisdyk skal få flere tilskuere på lægterne

AGF er gået sammen med de andre hold i klubbens gruppespil for at gøre en ekstra indsats for at få publikum på lægterne.

AGF, Silkeborg IF, Hobro IK og FC Helsingør har indgået en aftale om billigere billetter for de respektive klubbers medrejsende fans.

Det skriver AGF i en pressemeddelelse.

Fansene vil i gruppespillet kunne komme ind til deres klubbers kampe for kun 50 kroner for voksne og 25 kroner for børn.

Aftalen indebærer, at de fire klubber selv står for billetsalget og de medrejsende fans skal derfor - ganske som de plejer - købe deres billet hos den klub, de skal besøge.

LÆS OGSÅ: Anfører i podcast: AGF er en sovende kæmpe - som vi har vækket lidt

Dermed kan man i det kommende slutspil komme ind og se AGF spille i Silkeborg, Hobro og Helsingør for under halv pris af det normale.

"Vi vil gerne kvittere for den store støtte vores mange medrejsende tilhængere giver os, når vi spiller på udebane - som de jo for eksempel har gjort i denne sæson i både Silkeborg, Helsingør og Hobro. Nu får alle fans så mulighed for at besøge de stadions igen til en væsentlig lavere pris. Det håber vi naturligvis, at mange vil benytte sig af, så holdet fortsat kan nyde godt af den stærke opbakning, vi møder på hver eneste stadion - tilhængernes støtte i det kommende slutspil - ude som hjemme - bliver af enorm betydning," siger direktør i AGF, Jacob Nielsen.

AGF's første kamp i gruppespillet er netop på udebane mod Hobro den 1. april.

dp

Publiceret 23 March 2018 12:33

SENESTE TV