Populær mad- og ølbar hårdt ramt af vandskade

Krofatter's Mad- & Ølbar i Guldsmedgade i Aarhus har været nødt til at aflyse denne uge på grund af en stor vandskade

En stor vandskade i nabobygningen er skyld i, at Krofatter's Mad- & Ølbar i Guldsmedegade i Aarhus denne uge er nødt til at holde lukket. Det meddeler spisestedet selv på dets Facebook-side. 

LÆS OGSÅ: Madanmeldelse: Krofatter's mad- og ølbar - en oplevelse værd

"Vi må beklage dybt og informere om, at der har været en stor vandskade i bygningen ved siden af os. Dette gør, at rørene under vores bygning skal skiftes ud i samarbejde med kommunen. Dette er vi desværre ikke selv herre over. Og derfor beklager vi dybt, at vi denne uge holder lukket, så det kan blive ordnet," lyder det blandt andet i opslaget.

Derfor har Krofatter's Mad- & Ølbar været nødt til at aflyse flere bestillinger denne uge, og det er ikke muligt at nyde en god øl med noget mad denne uge hos det populære sted. Først efter weekenden holder stedet igen åbent. 

LÆS OGSÅ: Populær Skolegade-restaurant lukker

Selvom det er nabobygningen, der har haft en vandskade, og at det dermed ikke er Krofatter's Mad- & Ølbars skyld, så lover spisestedet alligevel er give 'en kvajebajer' som et plaster på såret. 

"Ellers er der ikke andet at sige, end at vi er kede af det, men vi åbner jo igen," fortsættes det i opslaget på spisestedets Facebook-side. 

jwh

Publiceret 13 March 2018 06:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV

Kræftramte børn får tur i Djurs Sommerland

Normalt står hverdagen på hvile, lektier og ind i mellem blodprøver og kemo for 13-årige Mikkel G. Nielsen fra Galten. Men i dag får han sammen med andre kræftsyge børn fra Skejby Sygehus og deres familier mulighed for at glemme hverdagen lidt med en tur i Djurs Sommerland.

Det er Lions Club Aarhus Régina og Lions ungdomsklub Leo Club Aarhus Nord, der har arrangeret sommerturen til Djurs Sommerland.

"Jeg har glædet mig til i dag, fordi Lions Club har arrangeret, at vi unge kommer i Djurs Sommerland og hygger os og har det mega sjovt. Sådan nogle arrangementer kommer der tit nogle af for at vi skal glemme vores kemodage og have det sjovt," siger Mikkel G. Nielsen.

Væk fra hverdagen

Mikkel G. Nielsen fik i efteråret konstateret leukæmi. En lidt sjælden form, hvor det er t-cellerne, der ramt.

"De første otte måneder, har været hårde. Der har han fået blok-kure, som er en hård kemokur. Halvdelen af tiden har han været indlagt. Derfor er det rart at han nu er frisk nok til at være med i dag," fortæller Lis-Lotte Nielsen, som er mor til Mikkel.

Derfor er det også en Mikkel G. Nielsen, der har kørestolen med i dag, så han ikke bliver alt for træt. Men en af de vildeste forlystelser var alligevel øverst på dagens to-do liste, og blev som den første krydset af.

"Det er den sjoveste forlystelse der er herude. Det er fedt, det går så hurtigt, især det sving, der kommer i starten," fortæller 13-årige Mikkel G. Nielsen, der førhen har haft sæsonkort til forlystelsesparken.

Giver et afbræk

Det er 17. gang, at Lions Club har arrangeret turen for børnene og deres familier. Lions Club er verdens største private humanitære hjælpeorganisation. Pengene til sommerlandsturen kommer fra klubbernes kontingentkasse og fra aktivitetskassen – altså penge, de har tjent ved eksempelvis kræmmermarkeder, bankospil med mere.

”Formålet med den årlige udflugt er at give de sygdomsramte familier et afbræk fra en hverdag præget af sygdom. I løbet af dagen kan hele familien hygge sig og have det sjovt sammen i forlystelserne – et samvær, som der ikke altid er mulighed for på afdelingen. Samtidig får familierne mulighed for at møde andre familier i lignende situationer, og de får tid til at tale sammen og lære hinanden bedre at kende,” fortæller formand for Lions Club Aarhus Régina, Solvejg Kaae Hansen.