Politirapporten:

Tre færdselsuheld og to indbrud i Aarhus

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Østjyllands Politi har i det seneste døgn registreret tre færdselsuheld, som bliver omtalt i døgnrapporten.

Heldigvis kom ingen personer umiddelbart til skade ved de tre uheld, som skete på Christian X's Vej i Højbjerg, på Marselis Boulevard og på Europlads:

LÆS OGSÅ: Kvinde fik kørt sit dæk af

Der skete et færdselsuheld i går kl. 13.47 på Christian X's Vej i Højbjerg. En 31-årig mandlig bilist påkørte en forankørende 33-årig mandlig bilist, der bremsede for en højresvingende bil. Der skete mindre materiel skade ved sammenstødet, og ingen personer kom umiddelbart noget til.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 18.22 på Marselis Boulevard i krydset ved Skanderborgvej i Aarhus. En 21-årig mandlig motorcyklist påkørte i et venstresving en 42-årig mandlig bilist. Ingen personer kom umiddelbart noget til, og der skete kun mindre materiel skade. Den 21-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 18.20 på Sigridsvej i krydset ved Ingersvej i Brabrand. Her blev en 24-årig kvindelig bilist påkørt af en ukendt bilist, der efter påkørslen forlod stedet. Den ukendte bilist opfordres til selv at give sig til kende på 114. Der skete ingen personskade i forbindelse med sammenstødet. Den 24-åriges bil måtte hjælpes fra stedet, da det ene dæk var kørt af.

LÆS OGSÅ: Kvinde slog mand under Thomas Helmig koncert

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i private hjem i Aarhus Kommune:

På Helgesvej i Åbyhøj begået mellem fredag d. 9/3 kl. 14.00 og søndag kl. 10.50

På Herningvej i Aarhus C begået fredag d. 9/3 mellem kl. 8.00 og kl. 22.00

 

Publiceret 12 March 2018 15:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV