Drama i teatret:

To personer besvimede under forestilling

Midt under teaterstykket 'Hospitalet' i Aarhus Teater fredag aften besvimede to teatergæster. Pressechef Morten Daugbjerg slår fast, at der er tale om et uheldigt sammenfald

Af
Jonas Wrede Hansen

Der var mere dramatik i Aarhus Teater fredag aften, end publikum på forhånd havde betalt for. Midt under en forestilling besvimede to gæster således med lidt over en halv times mellemrum. Heldigvis har begge personer det godt i dag, oplyser Morten Daugbjerg, pressechef hos Aarhus Teater, til Lokalavisen Aarhus. 

Det var under en udsolgt forestilling, som ironisk nok har titlen 'Hospitalet', at to gæster fredag aften pludselig besvimede med 37 minutters forskel. 

LÆS OGSÅ: Stor gruppe unge bag voldsomt gaderøveri

Der var ved begge tilfælde tale om ældre gæster, oplyser pressechefen. 

"Klokken 20.13 var der en ældre publikummer, som fik et ildebefindende. Heldigvis var der fire læger til stede i salen, som hjalp vedkommende ud. Efter en pause på syv minutter kunne forestillingen begynde igen," fortæller Morten Daugbjerg til Lokalavisen Aarhus, efter han har læst forestillingsrapporten. 

Men klokken 20.50 var den så gal igen, da en ny gæst besvimede blandt publikum.

"Det var igen en ældre person, som fik et ildebefindende. Der var personale til stede, som hjalp gæsten ud i elevatoren," fortæller Morten Daugbjerg og fortsætter:

"Efterfølgende var der en trykket stemning, og forestillingslederen samlede skuespillerne og spurgte, om de kunne spille videre. Det kunne de godt. Efterfølgende fik publikum mulighed for at forlade salen, hvis de ikke ønskede at se videre. Der var dog ikke nogen, som gik."

Sker sjældent

Det er ifølge Morten Daugbjerg ikke første gang, at nogen besvimer til en forestilling i Aarhus Teater, men det er noget, der sker sjældent. 

"Vi har tidligere haft tilfælde, hvor folk er besvimet, og det er også sket, at folk er blevet kørt på sygehuset. Hvad jeg har fået at vide, så blev de to gæster ikke kørt på sygehuset i går," fortæller pressechefen til Lokalavisen Aarhus. 

Han kan ikke forklare, hvorfor de to gæster besvimede fredag aften i teatret, men slår fast, at der var tale om et uheldigt sammenfald. 

"Det er sådan noget, der sker i store forsamlinger, når det bliver varmt," fortæller han og gør det klart, at folk ikke skal frygte sådanne situationer. 

"Nej, det synes jeg ikke. Så skal man jo altid være bange for at være i store forsamlinger," fortæller Morten Daugbjerg. 

 

Publiceret 10 March 2018 12:30

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV