To bilister påkørt, imens de holdt for rødt lys

To gange det seneste døgn blev bilister i Aarhus påkørt, imens de holdt for rødt lys

To gange på et døgn er der sket to lignende uheld i Aarhus, hvor bilister er blevet påkørt bagfra, imens de holdt for rødt lys. Det oplyser Østjyllands Politi i dagens døgnrapport. 

Klokken 00.40 fredag skete det på Skanderborgvej i Viby. En 37-årig mandlig billist holdt for rødt lys i et kryds, hvor han blev påkørt bagfra af en ukendt billist, som efterfølgende var stak af fra stedet uden at give sig til kende.

LÆS OGSÅ: Stor gruppe unge bag voldsomt gaderøveri

Den flygtede billist kørte i en matsort ældre BMW med runde forlygter. Der skete heldigvis ingen personskade ved uheldet, men kun mindre materiel skade, oplyser politiet. 

klokken 15.50 skete det så igen. Denne gang på Holmstrupgårdvej i Aarhus, hvor en 24-årig mandlig billist og en 45-årig mandlig billist begge kørte i sydlig retning ad Holmstrupgårdsvej.

Tæt ved krydset ved Edwin Rahrs Vej bremsede den 45-årige på grund af kø ved rødt lys.

Den 24-årige billist var uopmærksom og nåede ikke at bremse. Han påkørte derfor den 45-åriges bil. Heller ikke her skete der personskade, men materiel skade på begge biler, oplyser politiet.

jwh

Publiceret 10 March 2018 12:45

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV

Kræftramte børn får tur i Djurs Sommerland

Normalt står hverdagen på hvile, lektier og ind i mellem blodprøver og kemo for 13-årige Mikkel G. Nielsen fra Galten. Men i dag får han sammen med andre kræftsyge børn fra Skejby Sygehus og deres familier mulighed for at glemme hverdagen lidt med en tur i Djurs Sommerland.

Det er Lions Club Aarhus Régina og Lions ungdomsklub Leo Club Aarhus Nord, der har arrangeret sommerturen til Djurs Sommerland.

"Jeg har glædet mig til i dag, fordi Lions Club har arrangeret, at vi unge kommer i Djurs Sommerland og hygger os og har det mega sjovt. Sådan nogle arrangementer kommer der tit nogle af for at vi skal glemme vores kemodage og have det sjovt," siger Mikkel G. Nielsen.

Væk fra hverdagen

Mikkel G. Nielsen fik i efteråret konstateret leukæmi. En lidt sjælden form, hvor det er t-cellerne, der ramt.

"De første otte måneder, har været hårde. Der har han fået blok-kure, som er en hård kemokur. Halvdelen af tiden har han været indlagt. Derfor er det rart at han nu er frisk nok til at være med i dag," fortæller Lis-Lotte Nielsen, som er mor til Mikkel.

Derfor er det også en Mikkel G. Nielsen, der har kørestolen med i dag, så han ikke bliver alt for træt. Men en af de vildeste forlystelser var alligevel øverst på dagens to-do liste, og blev som den første krydset af.

"Det er den sjoveste forlystelse der er herude. Det er fedt, det går så hurtigt, især det sving, der kommer i starten," fortæller 13-årige Mikkel G. Nielsen, der førhen har haft sæsonkort til forlystelsesparken.

Giver et afbræk

Det er 17. gang, at Lions Club har arrangeret turen for børnene og deres familier. Lions Club er verdens største private humanitære hjælpeorganisation. Pengene til sommerlandsturen kommer fra klubbernes kontingentkasse og fra aktivitetskassen – altså penge, de har tjent ved eksempelvis kræmmermarkeder, bankospil med mere.

”Formålet med den årlige udflugt er at give de sygdomsramte familier et afbræk fra en hverdag præget af sygdom. I løbet af dagen kan hele familien hygge sig og have det sjovt sammen i forlystelserne – et samvær, som der ikke altid er mulighed for på afdelingen. Samtidig får familierne mulighed for at møde andre familier i lignende situationer, og de får tid til at tale sammen og lære hinanden bedre at kende,” fortæller formand for Lions Club Aarhus Régina, Solvejg Kaae Hansen.