Pause:

Overlegne AGF fører mod OB

AGF er netop gået til pause med en 1-0-føring på udebane mod OB

Af
Jonas Wrede Hansen

Det ser lige nu ud til, at AGF er ved at få forårets anden sejr i Superligaen. På udebane mod OB er 'De Hviie' netop gået til pause med en overbevisende 1-0-føring efter en aggressiv første halvleg, hvor AGF især har været farlige på hjørnespark.

Kampens første fem minutter startede ellers noget rodet, hvor OB så ud til at have mest fat i kampen. Stille og roligt fik AGF dog styr på sit spil og efter blot 12 minutter kunne udeholdet juble, da Jens Stage med et hovedstød scorede efter et højt og velplaceret hjørnespark fra Tobias Sana.

LÆS OGSÅ: AGF henter Bror Blume

Målet fik sat ekstra gang i AGF, der fortsatte med effektivt genpres og hurtige kombinationer. Krydret med OB's mange fejlafleveringer og dårlige placeringer i forsvaret, gav det flere gode muligheder til AGF.

Efter 20 minutter var det netop en dårlig aflevering fra en OB-forsvarer, som gav AGF's Martin Pusic en kæmpe chance. Alene i feltet brugte han dog for lang tid på at afslutte, og skuddet blev i stedet blokeret, før det blev farligt.

Fem minutter efter var AGF endnu en gang på spil, da først Bundu var tæt på med et skud, der dog blev parereret af OB-målmand Sten Grytebust. Bolden røg derefter ud til Tobias Sana, som dog missede en kæmpe chance, da hans skud blev blokeret ud til hjørnespark. Det efterfølgende hjørnespark blev også til en stor chance, da indlægget via en OB-spille ramte stolpen.

Resten af halvlegen fortsatte med AGF i dominans.

— Alka Superliga (@Superligaen) 9. marts 2018

Publiceret 09 March 2018 19:45

SENESTE TV