Foto: Aarhus Kommune

Foto: Aarhus Kommune

Kronprins Frederik fylder 50:

Kommunen vil lave video om kronprinsens liv i Aarhus

Kommunen efterlyser billeder og film af kronprinsen

Mandag 21. maj, fem dage før sin 50 års fødselsdag, bliver Kronprins Frederik fejret i Aarhus. 

Aarhus Kommune vil markere den runde fødselsdag med en video om kronprinsens liv i Aarhus. Alle opfordres derfor til at dele deres billeder og film, som så vil blive samlet og vist på storskærm i forbindelse med fejringen.

Det kan være billeder af Kronprins Frederik fra hans studietid på Aarhus Universitet, på hans yndlingscafé Casablanca eller fra en af de mange andre gange, han har besøgt Smilets By som barn eller voksen.

LÆS OGSÅ: Prins Henriks liv i Aarhus i billeder

"Jeg glæder mig til, at vi sammen skal fejre kronprinsen i Aarhus. Der bliver musik, aktiviteter og fest i byen. For at hylde kronprinsen på festlig vis og på aarhusiansk manér vil vi sammen med borgerne skabe en video fyldt med minder fra Kronprinsens liv i Aarhus," siger kulturrådmand Rabih Azad-Ahmad i en pressemeddelelse fra Aarhus Kommune.

Mandag 12. marts klokken 13.00 - 17.00 står Aarhus Stadsarkiv klar på Dokk1 til at hjælpe dig med at tage en kopi af dine billeder og film. Du kan også selv uploade dine billeder med det samme på www.aarhusarkivet.dk

Fødselsdagsvideoen vil blive vist til Kronprins Frederik og aarhusianerne mandag den 21. maj 2018, når tronfølgeren sammen med aarhusianerne løber gennem byens gader i forbindelse med Royal Run.

jr

 

Publiceret 09 March 2018 10:30

SENESTE TV