Indbrud i nat:

Spor i sneen førte politiet til varme knallerter og to tyveknægte

35-årig mand kræves fængslet for indbrud i nat i Aarhus

En 35-årig mand fremstilles i dag i Retten i Aarhus. Han er sigtet for et indbrud begået i nat på Vestre Ringgade i Aarhus N.

Østjyllands Politi fik anmeldelsen i nat klokken 01.14 om, at der lige havde været indbrud på adressen. Få minutter senere var politiet fremme og kunne se, at der var brudt et vindue op og friske knallertspor og fodspor i sneen. Mens to betjente kørte rundt i området, fulgte en tredje sporene i sneen.

LÆS OGSÅ: Blodspor i sneen efter slagsmål på gaden i Brabrand

Sporene var meget tydelige i den nyfaldne sne og førte fra gerningsstedet ud på Jens Baggesens Vej, over Paludan-Müllers Vej og ind på Vilhelm Bergsøes Vej. Sporene endte ved en opgang, hvor der stod to knallerter, der stadig var varme.

Herfra kunne betjenten se flere fodspor, der førte fra de to knallerter ind til en opgang. Den ene formodede gerningsmand, en mand på 34 år, trådte ud af døren, inden betjentene fik lejlighed til at gå ind. Han skiftede hurtigt retning, da han blev opmærksom på politiet. Han forklarede, at han havde siddet sammen med en kammerat i dennes lejlighed et par blokke væk og var på vej ud efter noget sprut. Han kunne dog hverken huske navnet på vennen eller hans adresse. Han blev derfor anholdt og sigtet for indbruddet på Vestre Ringgade og visiteret. Han havde en knallertnøgle på sig, som passede til den ene af de varme knallerter foran opgangen.

LÆS OGSÅ: Bilister stikker af fra færdselsuheld i Aarhus

Mens patruljen var på stedet, kiggede en mand ud af vinduet fra den opgang, knallerterne stod ved. Her blev han opmærksom på politiet og tog flugten til kælderen i naboopgangen. Men desværre for ham blev han mødt af en betjent, der havde taget opstilling ved udgangen. Det var en 35-årig mand, der ikke kunne forklare sin færden og heller ikke svare på, hvorfor han havde forladt sin lejlighed for at gå i naboens kælder.

I lejligheden fandt politiet de designstole, som manglede efter indbruddet i det nordlige Aarhus.

Den 35-årige blev anholdt og fremstilles i dag i retten, fordi han tidligere har begået lignende kriminalitet. Det oplyser Østjyllands Politi.

jr

 

Publiceret 09 March 2018 11:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV