Dårlig stil:

To bilister stak af fra uheld i Aarhus

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Der har ifølge Østjyllands Politis døgnrapport været fire færdselsuheld i politikredsen i det seneste døgns tid.

Alle uheldene er sket i Aarhus Kommune, og i de to af sagerne gjorde bilisterne sig uheldigt bemærket ved at forsvinde fra uheldet uden at give sig til kende, hvilket man skal ifølge loven.

I det ene tilfælde kørte bilisten væk efter at være kørt ind i en lygtepæl og vejskilt på Mejlbyvej nord for Aarhus. Det andet tilfælde skete i nat i Tilst, hvor en 25-årig bilist blev påkørt af en anden bilist, der herefter stak af.

LÆS OGSÅ: Politiet frigiver identitet på færdselsdræbt kvinde mellem Ry og Skanderborg

Herunder er politiets information om de fire færdselsuheld i Aarhus:

Der skete et færdselsuheld i går kl. 8.22 på Mejlbyvej i Hjortshøj. En ukendt bilist kørte ind i en lygtepæl og et vejskilt, som blev beskadiget. Bilisten kørte herefter fra stedet uden at give sig til kende.

Der skete et færdselsuheld i nat kl. 00.13 i krydset Skovmøllevej/Strandskovvej i Højbjerg. En 24-årig mandlig bilist kom for tæt på rabatten og påkørte en stor sten. Bilen fik store skader på fronten og kort efter, at manden steg ud, brød den i brand. Bilen udbrændte, men den 24-årige kom ikke til skade.

LÆS OGSÅ: Blodspor og blodig flænge efter slagsmål i Brabrand

Der skete et færdselsuheld i nat kl. 3.10 på Marienlystvej i Tilst. En 25-årig mandlig bilist blev påkørt af en anden bilist, der herefter kørte fra stedet uden at give sig til kende. Der skete kun mindre materiel skade ved uheldet.

Der skete et færdselsuheld i nat kl. 4.32 i krydset Oddervej/Ringvej Syd i Højbjerg. En 32-årig mand mistede kontrollen over sin bil på den glatte vej, gled ud og ramte en bil ført af en 55-årig kvinde. Ingen kom umiddelbart alvorligt til skade.

jr

 

Publiceret 08 March 2018 13:00

SENESTE TV