Fire fodboldfans taget med romerlys gemt i skoene

Enkelte fodboldfans kunne ikke finde ud af at opføre sig ordentligt

Det gik i det store hele fredeligt for sig, da AGF og FC København i går mødtes til fodboldkamp i Aarhus.

Enkelte fans opførte sig dog ikke ordentligt og endte med at blive sigtet, oplyser Østjyllands Politi.

Første sigtelse kom omkring middagstid, da en 20-årig mand stod og tissede op af en husmur i Aarhus C. Samtidigt kunne betjentene se, at der stak et romerlys op af hans lomme. Han blev derfor sigtet efter fyrværkeriloven og for at urinere op af huset. Ved visitationen fandt betjentene også en 'røverihue kun med huller til øjne og mund. Han blev derfor også sigtet efter straffelovens §134 for at have til hensigt at maskere sig.

Kl. 14.30 blev en 16-årig dreng, der var på vej til fodbold, standset på Åboulevarden. Han havde gemt to romerlys i sine sko og blev sigtet på stedet.

LÆS OGSÅ: AGF fik underkendt må i de sidste sekunder mod FC København

Kl. 15.20 forsøgte en 19-årig mand at flygte fra kontrollørerne, da de ville visitere ham ved indgangen til stadion. Han løb dog direkte ind i armene på en politibetjent, der tog fat i ham. Den 19-årige gjorde modstand, hægtede sine sko af og sparkede dem over indhegningen. Skoene viste sig at have to hulrum, hvor der var gemt to romerlys. Den 19-årige blev anholdt og sigtet for at nægte at følge politiets ordrer og for brud på fyrværkerloven. Da han sad i politibilen, lykkedes det manden at løbe ud af bilen iført håndjern. Han nåede dog kun 100 meter, inden han blev overmandet og anholdt igen. Denne gang med en sigtelse for at flygte fra politiet.

En 18-årig mand blev kort efter også fundet i besiddelse af romerlys i skoene og fik ligesom de andre fodboldtilhængere en sigtelse med sig. Det samme gjorde en 22-årig mand, der blev fundet i besiddelse af et blitzlys.

jr

 

Publiceret 05 March 2018 11:45

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV