AGF får underkendt mål i 4. minuts overtid mod FCK

AGF blev for anden uge i træk 'snydt' langt inde i overtiden.

AGF var uden sine sædvanlige midterforsvarere Pierre Kanstrup og Nicklas Backman, der begge er skadet, i dagens svære kamp på hjemmebane mod mestrene fra FC København.

I stedet spillede Jesper Juelsgård og Daniel A. Pedersen i det centrale forsvar mod københavnernes giftige offensiv med Robert Skov, Rasmus Falk, Viktor Fischer og Federico Santander.

LÆS OGSÅ: Podcast: Manden der kan skaffe AGF Champions League-trofæet

Efter blot to minutter kombinerede de dygtige FCK-offensivspillere sig igennem, men AGF-målmand Jovanovic fik tacklet bolden fra Fischer i en situation, hvor publikum holdt vejret i et sekund for at se, om der blev dømt straffe. Det gjorde der ikke.

AGF var spillemæssigt godt med i 1. halvleg, men blev ikke rigtig farlige. Midtvejs i 1. halvleg fik udeholdet en gigantisk chance, som Carlos Zeca burde have scoret på. Et hjørnespark blev headet videre til Zeca, der var helt fri ved bagstolpen et par meter fra mål. Hans forsøg ramte indersiden af stolpen og sprang langs målstregen ind i brystet på Jovanovic og ud i feltet til en hvid, der fik clearet bolden væk.

I begyndelsen af 2. halvleg brændte det af to omgange - igen efter hjørnespark - alvorligt på foran AGF-målet. Ved det første hjørne endte det med en stor skudchance til Denis Vavro. Hans skud blev rettet af til et nyt hjørne, der endte med en endnu større hovedstødschance til Michael Lüftner, der headede lige forbi målet.

10 minutter før tid fik AGF sin bedste scoringsmulighed efter et rigtig godt indlæg fra Dino Mikanovic, som Martin Pusic var meget tæt på at nå frem til og kunne putte i mål.

Et øjeblik senere gik det galt i den anden ende efter en lang FCK-aflevering fremad, som Daniel A. Pedersen fik ramt med hovedet, så Santander kunne smutte forbi ham og flot sparke bolden forbi AGF's målmand.

I kampens fjerde minuts overtid fik AGF et hjørnespark. Indlægget endte hos Mustafa Amini, hvis spark blev dirigeret i mål af Martin Pusic til stor jubel for tilskuerne på Ceres Park. Der blev dog dømt offside på den tidligere FCK'er, hvilket umiddelbart så ud til at være en snæver, men korrekt kendelse, så det sluttede 1-0 til FCK og gav mindelser om sidste uges kamp mod Horsens, hvor AGF ligledes i den dybeste overtid havde lykken mod sig.

LÆS OGSÅ: AGF mistede sejren i 4. minuts overtid

Nederlaget er AGF's første i forårssæsonen, hvor det efter dagens kamp er blevet til en sejr, tre uafgjorte og et nederlag. Nederlaget betyder samtidig definitivt, at AGF ikke slutter grundspillet i top-6, men skal ud i gruppespil om at undgå nedrykning sammen med Superligaens nummer 7-14.

 

Publiceret 04 March 2018 17:45

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV