Sådan ser den nedbrændte lagerbygning ud i dag

Morgenen efter, at en stor brand hærgede en lagerbygning på Sydhavnsgade i Aarhus, bliver der fortsat arbejdet på stedet

Af
Jonas Wrede Hansen

(Artikel under videoen)

Lørdag morgen bliver der fortsat arbejdet ved lagerbygningen på Sydhavnsgade 1 i Aarhus, hvor der fredag udbrød en stor brand. På og omkring stedet kan man stadigvæk lugte gårsdagens brand.

LÆS OGSÅ: Kæmpe brand på havnen i Aarhus

Branden er slukket, og afspærringerne omkring havneområdet er alle blevet ophævet, men der er stadig brandvæsen til stede, som fører tilsyn ved brandtomten, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Politiet kan ikke komme nærmere ind på brandårsagen, da det endnu har ikke været muligt at lave brandtekniske undersøgelsen.

På Twitter skriver operativ chef i Beredskabsstyrelsen, Lars Høg Schou, at arbejdet lige nu går på at rive taget ned fra den nedbrændte lagerhal.

— Lars Høg Schou (@BRSlhsschou) March 3, 2018

Brandvæsnet var massivt til stede

Der var kort før klokken 18 fredag, at der udbrød en større brand på Sydhavnsgade på havnen i Aarhus.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Sådan så branden ud

"Det brænder meget, og vi er massivt til stede. Det er alt, vi kan sige lige nu," lød meldingen fra Østjyllands Brandvæsen kort efter klokken 18.

En time senere kunne vagtchef Peter Hunniche ved Østjyllands Politi berolige med, at røgen ikke skulle være farlig, og der er så vidt vides ikke kommet nogle personer til skade ved branden, der blev anmeldt fredag klokken 17.49.

Ingen kom noget til skade ved branden eller som følge af den tykke røg, oplyser Østjyllands Politi.

Publiceret 03 March 2018 09:00

SENESTE TV