Sexdukkebordel åbner i Aarhus:

Ejer afviser at dukke skal forestille et barn

Ny virksomhed i Viby tilbyder en aparte vare

Lokalavisen Aarhus har besøgt dukke-bordellet - Læs artiklen her

 

(Artiklen fortsætter under videoklippet)

Onsdag klokken 10 åbnede Doll House på Gunnar Clausens Vej i Viby.

Og det er ikke en typisk, virksomhed der slår dørene op i industrikvarteret.

Det er derimod et bordel, der tilbyder kunder at dyrke sex med silikone-dukker, der er blevet lavet så menneskelignende som muligt.

Det skriver TV 2 Østjylland, der har snakket med ejeren bag Doll House, som kun vil stå frem med sit mellemnavn Odin.

Han stiller fem sexdukker og fire tema-rum, et lægeværelse, et klasselokale, en stue og et SM-rum, til rådighed for sine kunder.

LÆS OGSÅ: Sne-kaos sender politiet ud på E45: Sænk farten

Odin mener, at bordellet er samfundsnyttigt og kan bidrage til at forhindre menneskehandel og rufferi.

"Kunderne får mulighed for at få afprøvet nogle fantasier og gør nogle ting, som en prostitueret nok ikke vil gå med til. Hvis man giver dukken en lussing eller et smæk, det er der ingen, der tager skade af. Jeg tror, at det vil være godt, at folk kan afreagere og prøve deres fantasier af. Jeg tror ikke, at det vil forstærke folks lyst til at slå kvinder," siger Odin til TV 2 Østjylland.

En af dukkerne, som man kan 'prøve', er blot 148 centimeter høj. Dermed er den efter EU-regler ikke kategoriseret som værende en børnesexdukke.

Ejeren, der i øjeblikket sidder fængslet, afviser dog også, at det skulle være sigtet, at kunder kan være sammen med en barnedukke.

Han pointerer overfor TV 2 Østjylland, at han ikke vil bidrage til pædofiles fantasier. Ifølge ham ligner dukken en kvinde og er for kunder, der godt kunne tænke sig at være sammen med en dværg.

Ifølge denne annonce for Doll House er flere dukker på vej. Blandt andet en mandlig og en gravid dukke. Og så vil man på et tidspunkt kunne bestille dukkerne som escort.

dp

Publiceret 28 February 2018 10:12

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV