Uheldig Brabrand-målmand hædret

Oliver Milton har lidt at glæde sig over efter en voldsom oplevelse

Det så drabeligt ud, da holdkammeraterne Michael Pedersen og Oliver Milton fra Brabrand IF i starten af februar stødte uheldigt sammen under truppens første træningspas på en træningslejr i Tyrkiet.

Værst gik det ud over målmand Oliver Milton, som fik hjernerystelse, et hul i løben og beskadigede to fortænder efter nærkontakt med kollegaens knæ.

Begge måtte en tur på et tyrkisk hospital og Oliver Milton måtte også til tandlæge, men nu får den 20-årige målmand, der fungerer som reservemålmand for førsteholdet og førstemålmand for andetholdet, dog et plaster på, skriver klubben i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: NYHED: 'Talehuset - en AGF-podcast' er ude nu

Han er nemlig netop blevet kåret som bedste målmand i andetholdets pulje i serie 1.

Milton vandt en brugerafstemning på fodboldsitet ligabold.dk med 35 procent af stemmerne.

”Brabrand-keeperen er uden tvivl en rigtig dygtig ung målmand, der evner rigtigt mange af pladsens kompetencer. Milton har høstet masser af ros for hans præstationer i årets løb - og det er ikke uden grund. En dygtig målmand," lød begrundelsen.

Den unge målmand, der endnu ikke er helt klar til at genoptage træningen, er glad for anerkendelsen, men vil egentlig bare gerne tilbage på træningsbanen.

”Det er da dejligt at vinde sådan en afstemning – anerkendelse kan man jo altid bruge. Men mest af alt vil jeg jo gerne bare ud og træne og være sammen med de andre,” lyder det fra Oliver Milton, der stadig er plaget af hovedpine og derfor tager den med ro et par uger endnu.

Han er nu blevet udstyret med en hjelm for at undgå tilbagefald, når han atter vender tilbage i målet for Brabrand.

— Brabrand IF (@BrabrandIf) 5. februar 2018

dp

Publiceret 20 February 2018 18:41

SENESTE TV