Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten:

Oliegryde med pomfritter satte ild i køkken

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Herunder kan du læse udvalgte artikler fra Østjyllands Politis døgnrapport 14. februar:

 

Gryde med pomfritter satte ild til køkken

I går kl. 16.22 blev Østjyllands Politi kaldt til en lejlighed på Jens Baggesens Vej i Aarhus V. Lejlighedens beboer, en 68-årig kvinde, anmeldte selv, at der var opstået brand i hendes køkken. Den 68-årige havde netop været i færd med at tilberede pomfritter i en gryde med olie, da der pludselig opstod ild i gryden, som antændte overskabene og emhætten. Ingen kom noget til ved branden, og branden nåede umiddelbart ikke at sprede sig videre i lejligheden eller ejendommen. Den 68-årige blev sigtet for ikke at have vist tilstrækkelig forsigtighed. 

 

Stenkaster endte i detentionen

Om det var en Valentinsgestus eller noget helt andet, der fik en ung 26-årig mand til råbe op og og kaste med småsten mod en rude på Viborgvej i Aarhus, er uvist. Men ikke desto mindre var det dét, den 26-årige gjorde kl. 00.22 i nat. Da en patrulje kom frem til stedet, fik de kontakt til manden, der stod inde i den pågældende baggård. Her blev den 26-årige hurtigt ophidset og kaldte betjentene en række skældsord. Det fik til sidst patruljen til at anholde og sigte den 26-årige for at forstyrre den offentlige orden og for fornærmelig tiltale mod politiet. Under kørslen til politistationen i Aarhus spyttede den 26-årige mod den ene af betjentene i bilen. Det blev han også sigtet for. 

 

LÆS OGSÅ: Mand er død efter ildebefindende i trafikken

 

Kvik borger satte politiet på sporet af cykeltyv

Det var en kvik borger, der i går kl. 9.10 overraskede en mand på Ertebjerg i Tilst, som var i færd med at stjæle tre dyre cykler. Borgeren kunne give et præcist signalement af cykeltyven og de cykler, som var blevet taget. Da en patrulje undersøgte området, fandt de frem til cyklerne, som stod uden for en adresse ca. 300 meter fra, hvor de var blevet stjålet. Her fandt de desuden frem til den 29-årige formodede gerningsmand, der blev anholdt og sigtet for tyveriet.

 

17-årig stjal to Faxe Kondi fra Rema

En 17-årig dreng blev i går kl. 17.35 tilbageholdt af en butiksvagt fra Rema1000 på Oddervej i Højbjerg. Vagten havde set den 17-årige tage to Faxe Kondi-sodavand i sine lommer for derefter at forlade butikken uden at betale. Drengen blev hentet ved busstoppestedet lige uden for butikken og fulgte efter lidt snak med tilbage, til politiet kom. Her erkendte den 17-årige tyveriet. Hans forældre og de sociale myndigheder blev underrettet om episoden.

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

  • På Oehlenschlægersvej i Åbyhøj begået mellem søndag d. 11/2 kl. 15.00 og i går kl. 10.45
  • På Godfred Hansens Vej i Aarhus N begået mellem fredag d. 9/2 kl. 8.00 og i går kl. 10.50
jr

 

Publiceret 14 February 2018 13:00

SENESTE TV