Politirapporten:

Fægtede med kniv og brosten foran politiet

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En mand på 31 år henvendte sig i løbet af i nat flere gange på politistationen i Aarhus med nogle usammenhængende historier, der ikke gav anledning til, at politiet foretog sig yderligere.

Klokken 04.35 dukkede han op igen ved politistationen i Ridderstræde. Her forsøgte han at få betjentenes opmærksomhed ved at vise en kniv og en brosten til politiets kamera.

LÆS OGSÅ: Nabo anmeldte voldsom villabrand i nat ved Ajstrup

Denne gang reagerede politiet ved at sigte ham for at overtræde Knivloven. Da han blev visiteret, fandt politiet en urtekniv, og den 31-årige fik lov at tilbringe resten af natten i detentionen.

 

Andre nyheder fra Østjyllands Politis døgnrapport:

Stjal to dåseøl fra Netto

En 20-årige mand gjorde sig selv til tyv, da han i nat kl. 4.00 stjal to dåseøl fra Netto på Skt. Knuds Torv i Aarhus. Det var vagten i butikken, der opdagede, at den 20-årige havde passeret kasselinjen uden at betale. Den 20-årige blev tilbageholdt, til politiet kom og anholdte ham for tyveriet.

 

Færdsel

En 18-årig mand blev i går kl. 20.55 standset på Anelystvej i True ved Tilst. Bilen lugtede af hash, og føreren virkede påvirket af stoffer. Det viste sig, at han aldrig havde taget kørekort, at der var hash i bilen, og at han testede positiv for kokain og cannabis, Han blev sigtet for det hele.

En 48-årig mand blev standset på sin knallert i nat kl. 2.29 på Vesterbro Torv i Aarhus. Den 48-årige havde en promille på mere end det tilladte, hvilket han blev sigtet for. Han fulgte med til politistationen til en blodprøve.

 

Indbrud

 

Der er i det seneste døgn anmeldt to indbrud i private hjem i Aarhus Kommune:

På Brombærhaven i Lystrup begået mellem lørdag d. 10/2 kl. 8.00 og i går kl. 16.50

På Oehlenschlægersvej i Åbyhøj begået mellem lørdag d. 10/2 kl. 9.00 og i går kl. 20.20

jr

 

Publiceret 13 February 2018 13:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV