Klik dig rundt på kortet:

Her har der været indbrud i uge 6

I alt 46 indbrud i de fem østjyske kommuner, Lokalavisen dækker

Der er i løbet af denne uge anmeldt 46 indbrud i boliger i Aarhus Kommune, Norddjurs, Syddjurs, Favrskov og Skanderborg.

Det er væsentligt flere indbrud i sidste uge, hvor der blev anmeldt 27 indbrud i private hjem, men til gengæld færre end ugen før, hvor Lokalavisen registrerede 58 indbrud i de fem østjyske kommuner, som vi dækker.

Generelt kan man sige om denne uge, at der set i forhold til de forrige uger har været usædvanligt mange indbrud på Djursland. Her har der været otte indbrud, mens der i de to foregående uger blot har været i alt to indbrud.

LÆS OGSÅ: Fire indbrud i boliger på Djursland

Indbrudstyvene har også haft et særligt godt øje til Skanderborg Kommune, hvor der i ugens løb har været ubudne gæster i ikke færre end 14 private hjem.

LÆS OGSÅ: 9 indbrud i Skanderborg Kommune i løbet af weekenden

I Aarhus Kommune, der indbyggermæssigt er langt større end de andre kommuner, har der været 21 indbrud i boliger. Inden af indbruddene er sket indenfor ringgaden i 8000 Aarhus C, som klart er det byområde, hvor der ikke blot i denne uge begås færrest indbrud set i forhold til antallet af beboere.

På kortet herunder kan du klikke dig rundt og se på vejniveau, hvor og hvornår der har været indbrud. En rød pil indikerer, at der har været to eller flere indbrud på samme vej.

 

Indbrud i private hjem

Lokalavisen giver dig hver søndag en ugeoversigt over alle indbrud i kommunerne Aarhus, Skanderborg, Favrskov, Norddjurs og Syddjurs, der hører under Østjyllands Politikreds, samt Skanderborg Kommune, der hører under Sydøstjyllands Politi.

 

Publiceret 11 February 2018 14:30