Sidste fem navne afsløret:

Tivolis Fed Fredag-plakat fuldendt

Alle 21 Fed Fredag-koncerter i Tivoli Friheden er på plads

Tivoli Friheden har fredag afsløret de sidste navne, der kommer til at gå på scenen til Fed Fredag-koncerterne i løbet af sommeren 2018.

Karl William, Hjalmer, Kesi, The Minds of 99 og Marie Key bliver en del af det stjernespækkede hold, der udgør hele 21 koncerter.

Karl William og Hjalmer går på scenen samme aften, men med hver sin koncert. Det er første gang, at Hjalmer, der er Kim Larsens søn, optræder i Tivoli Friheden, mens Karl William gav koncert til Fed Fredag i 2017.

LÆS OGSÅ: Fik en klump i halsen: "Den sang ville Bamse gerne have sunget"

Det bliver også første gang, at Fed Fredag-publikummet kan møde det danske rockband The Minds of 99.

”Målet med programmet har været at skabe en alsidighed i musikken, og det synes jeg, at vi er lykkedes med. Vi har det rockede, og vi har det poppede. Vi har de helt unge kunstnere, og vi har de mere etablerede kunstnere. Så, nu glæder vi os til sommer, sol og sang i massevis,” siger direktør i Tivoli Friheden, Henrik Ragborg Olesen.

De fem kunstnere bliver en del af et program, der tæller Lars Lilholt Band, Magtens Korridorer, Alex Vargas, L.O.C., Carpark North, Saveus, Patrick Dorgan, Burhan G, Scarlet Pleasure, Joey Moe, Stine Bramsen, Christopher.

dp

Publiceret 09 February 2018 12:05

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV