Politirapporten:

Fem indbrud i private hjem i Aarhus

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Der er i det seneste døgn anmeldt fem indbrud i private hjem i Aarhus Kommune:

På Bernstorffsvej i Viby begået torsdag d. 8/2 kl. 10.25

På Askøvænget i True ved Tilst begået torsdag d. 8/2 mellem kl. 8.30 og kl. 15.50

På Engdalgårdsvej i Beder begået torsdag d. 8/2 kl. 18.30

På Sommersmindevej i Egå begået torsdag d. 8/2 mellem kl. 14.30 og kl. 14.45

På Hvedebjergvej i Brabrand begået torsdag d. 8/2 mellem kl. 16.30 og kl. 23.50

 

Andre nyheder fra Østjyllands Politis døgnrapport:

Sur over forbud mod rygning - truede vagt på banegården

En 53-årig mand blev i går kl. 16.51 sigtet for at forstyrre den offentlige orden, efter han angiveligt havde truet en vagt på banegården i Aarhus. Den 53-årige stod og røg på trappen ind til banegården, hvilket fik vagten til at bede ham gå hen til de afmærkede rygeområder. Det nægtede manden dog og kaldte vagten for diverse skældsord. Da vagten insisterede på, at han skulle flytte sig, gik manden modvilligt, men vendte sig ifølge vagten om, lavede pistol-tegn med fingrene og lod som om, han "skød". Det fik vagten til at tilbageholde manden og ringe til politiet. Da betjentene kom frem, sigtede de ham for at forstyrre den offentlige orden. Manden nægtede at have truet vagten.

Amfetamin fundet under ransagning

Østjyllands Politis specialpatrulje ransagede i går kl. 21.05 en lejlighed på Saralyst Allé i Højbjerg. Et tip havde ført politiet til adressen, og der viste sig at være hold i oplysningerne om narko på stedet. Betjentene fandt både amfetamin og heroin i lejligheden, og den 28-årige mandlige beboer blev anholdt og sigtet for besiddelse af narko.

Færdsel

Der skete et færdselsuheld i går kl. 18.35 på Brendstrupgårdsvej i Aarhus N. En 56-årig mandlig bilist var i gang med at dreje til højre ad Randersvej, da han ramte en 27-årige kvindelig fodgænger, der var på vej over fodgængerfeltet. Kvinden slap umiddelbart med mindre knubs. Manden blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

En 18-årig mand blev i går kl. 19.38 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset i sin bil af en patrulje på Strandvejen i Aarhus C. Manden erkendte at have røget hash, inden han satte sig bag rattet.

jr

 

Publiceret 09 February 2018 19:30

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV