Classic Race Aarhus:

Løbet bliver ikke aflyst

Direktør slår fast, at dette års Classic Race Aarhus bliver gennemført

 ”Det har været fremme i medierne, at vores løb er aflyst, men lad mig slå fast med syvtømmersøm, at Classic Race Aarhus bliver gennemført den 25.-27. maj."

Sådan siger direktør for Classic Race Aarhus, Mike Legarth, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: SF vil have Classic Race aflyst

Meldingen kommer, efter visse byrådspolitikere i sidste uge slog på tromme for, at det populære motorsportsløb ikke skal have tilladelse til at gennemføres, fordi Miljø- og Fødevareklagenævnet i en afgørelse underkendte kommunens tilladelse på grund af støjgener.

“For mig betød nyheden, at bægeret nu er flydt over,” sagde SF's Jan Ravn Christensen, men han får ikke held til at lukke løbet, hvis det står til Mike Legarth.

”Det handler ikke om, hvorvidt der skal køres Classic Race Aarhus, men hvordan der skal køres Classic Race Aarhus. Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse vedrører udelukkende nogle mangler omkring de tidligere støjregler, ikke om løbets gennemførelse. Aarhus Kommune er i gang med at udforme de fremtidige støjregler for løbet – støjregler, som vi naturligvis vil følge til punkt og prikke, når vi kører den 25.-27. maj. Sådan er det," slår Mike Legarth fast.

LÆS OGSÅ: Venstre om kontroversielt SF-forslag: "Forbud er lidt sindssygt"

Bünyamin Simsek (V), der er rådmand for Teknik og Miljø og politisk ansvarlig for området, forventer også, at Classic Race Aarhus gennemføres.

”Jeg vil som rådmand lægge mig i selen for, at forvaltningen arbejder hurtigt med at udforme en myndighedstilladelse til Classic Race Aarhus. Løbet er et enestående arrangement, som vi i Aarhus skal være stolte af, og som skal afvikles.”

Aarhus Kommunes borgmester Jacob Bundsgaard (S) har ifølge Classic Race Aarhus bekræftet, at han fredag den 25. maj vil holde åbningstalen ved Classic Race Aarhus – præcist som han har gjort det ved de seneste udgaver af løbet.

dp

Publiceret 09 February 2018 09:32

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV