Anders Antonsen og tre andre Aarhus-spillere i DM-finale

Topseedede Anders Antonsen levede op til favoritværdigheden, da han slog 27-årige Emil Holst i DM-semifinalen, hvilket samtidig betyder, at Aarhus bliver repræsenteret i tre ud af fem DM-finaler i morgen

"Come on Anders - let's go!"

Den aarhusianske slagsang fra tilskuerpladserne var at høre fra kampens start, og hjemmebanepublikummet var vidne til en flot herresingle-semifinale, hvor favoritten, Anders Antonsen, hev en sikker sejr hjem i to sæt - 21-19 og 21-16.

Kampen startede egentlig meget lige, og de to spillere fulgtes ad, men det var dog unge Antonsen, der alligevel trak fra og kom foran 11-7 i første sæt og endte med at vinde 21-19 til stor jubel for de fremmødte tilskuere.

Endnu mere tæt blev det i andet sæt, hvor de to spillere skiftedes til at få point. Der var endda flere tidspunkter, hvor underdogen Emil Holst bragte sig i front, men alligevel formåede Anders Antonsen at sikre sig sejren til sidst, da han læste sin modstander og hamrede fjerbolden i gulvet. 

"Jeg er rigtig glad for at komme i finalen. Mit mål er at vinde titlen, så jeg skal selvfølgelig i finalen først. Jeg vil gerne vinde pokalen, for den er legendarisk, da der er mange store navne på, og mit navn skal der på igen," sagde en glad og tilfreds  Anders Antonsen efter kampen. I morgen venter der en kamp mod Hans-Kristian Vittinghus.

Aarhus-succes i double

I herredouble var der videre avancement til herredoublen Anders Skaarup Rasmussen (Højbjerg) og Kim Astrup Sørensen, der hev en sejr hjem mod Frederik Colberg og Joachim Fischer 21-18, 19-21, 21-14.

Parret, der netop er kommet hjem fra India Open med en andenplads spillede forrygende badminton i en kamp, der af kommentatorer blev kaldt dagens bedste. Verdens nummer 10, Anders Skaarup Rasmussen og Kim Astrup Sørensen tabte godt nok andet sæt, men i tredje sæt trak de fra modstanderparret og sikrede sig sejren.

Også i mixed-double var der Aarhus-succes. Mathias Bay-Smidt og Alexandra Bøje fra Højbjerg Badmintonklub formåede at spille sig i finalen ved DM, da de slog parret Lasse Mølhede og Laura Lundgaard fra Frederikshavn/Værløse.

Hvert par snuppede ét sæt hver, og det så faktisk ud til, at det unge aarhusianske par ville trække det korteste strå ved stillingen 20-19 i sidste og afgørende sæt.

Men skæbnen ville, at Mathias Bay-Smidt og Alexandra Bøje fik tilbagekæmpet sig. De overlevede første match-point til stor glæde for hjemmepublikummet, der kvitterede med en velfortjent klapsalve, og herefter vandt de kampen med 22-20 i sidste sæt.

 

Publiceret 09 February 2018 21:45

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV