Verdens største Selected-butik har slået dørene op i Aarhus

Den tidligere Bestseller-butik i Ryesgade huser nu Selected i stedet for Bestseller

Med guitarspil, konkurrencer, kaffe fra en lille kaffevogn og croissanter åbnede Bestseller i dag, torsdag 8. februar verdens største Selected Butik i Ryesgade. Selected hører under Bestseller-kæden. 

"Vi har valgt at lave konceptbutikker, så vi har en Bestseller-butik i Rømerhus på Strøget, mens vi har åbnet en Selected-butik her. Vi har længe været på udkig efter en gadebutik, og nu var der en oplagt mulighed, når Bestseller havde lokationen i forvejen," siger Søren Kirstein, retail manager i Selected. 

LÆS OGSÅ: Verdens største Selected-butik åbner i Aarhus

I forvejen ligger der en Selected i Bruun's Galleri, men Søren Kirstein frygter ikke, at de to butikker kommer til at udkonkurrere hinanden.

"Det passer godt til Aarhus, at der ligger to Selected-butikker. Bruun's Galleri er et godt center, og Ryesgade er en god gade, hvor jeg fornemmer, at vi er ved at komme tilbage til storhedstiden i gaden, med en masse spændende og nye koncepter og butikker. Derudover er det også to forskellige kundetyper, der kommer i Bruun's Galleri og her på Strøget," siger Søren Kirstein. 

 

Der er tøj til både herrer og damer i den nye Selected-butik.

Der er tøj til både herrer og damer i den nye Selected-butik.

Kæmpe butik

Den nye butik, som er den største af sin slags i verden, har et areal på 340 kvadratmeter, og der er ingen tvivl om, at Søren Kirstein sammen med Anne Skovrider, brand communication i Selected, forventer en masse af den nyåbnede butik.

"Selvfølgelig skal verdens mindste storby have verdens største Selected-butik," siger Anne Skovrider, og Søren Kirstein supplerer:

"Vi har tøj til begge køn, og der findes ikke ret mange mærker, der har det. Vi har store forventninger til, at der kommer en masse aarhusianere for at handle hos os, og at vi skaber synlighed i bybilledet omkring brandet," lyder det fra de to.

I modsætning til de andre butikker, der hører under Bestseller, blandt andet Vero Moda, Only og Pieces, er målgruppen hos Selected lidt ældre end de andre steder. 

LÆS OGSÅ: Sephora åbner stor butik i Aarhus efter pres fra unge kvinder 

"Folk shopper bredt i dag og handler på kryds og tværs af butikker, men hos Selected er priserne lidt højere end i de andre Bestseller-butikker, og det er ikke helt så ungt, som i de andre butikker," fortæller retail manageren. 

 

Fest og farver i weekenden

Selv om dørene blev slået op til butikken i dag torsdag, så er der åbningsfest både fredag og lørdag.

"Vi kører tre temaer - i dag (torsdag, red.) er der kaffe og croissanter samt en masse åbningstilbud og champagne i eftermiddag. Fredag er der fokus på jeans og øl, mens der lørdag er fokus på jakkesæt og champagne til kunderne. Både fredag og lørdag er der en kaffebil, hvor der bliver serveret kaffe fra til kunderne. Vi håber, at der kommer rigtig mange forbi, og at det bliver nogle hyggelige dage med god stemning og underholdning," siger Anne Skovrider.  

Publiceret 08 February 2018 13:53

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV