Nyt spisested i Central Food Market

Nu kan du få fish’n’chips, grillet pastrami-sandwich, ægte caviar og store østers på madmarkedet i Ryesgade

Af
Af Bente Tahmasbi Hansen

Side om side med den gentænkte bondespise hos Grød og de asiatiske nudler fra Ramen Takumi ligger der nu en ny deli i Aarhus Central Food Market på Skt. Knuds Torv.

Det nye indslag på madmarkedet vil sælge fish'n'chips, grillet pastrami-sandwich, ægte caviar og store østers. Det er med andre ord delikatesser og varme retter, der langes over disken.

De kan fås i form af frokostretter, aftenretter, mellemmåltider og snacks på menukortet, og kan både nydes på madmarkedet eller som take-away.

Aarhus Central Street Food & Deli hedder det nye sted. Og det ligger i hjørnet mellem Grød og Ramen Takumi.

LÆS OGSÅ : Ny restauant med social dining

”Vi har sammensat menuen efter, hvad vi selv godt kan lide at spise. Fællesnævneren for retterne er god smag af gode og friske råvarer. Så når vi serverer fish'n'chips er det for eksempel med den friskeste fisk, vi kan få fra fiskemanden, i en lækker, sprød dej og med rigtig gode fritter til,” fortæller køkkenchef Jonas Bentsen.

Gratis smagsprøver

17. februar, der er lørdag i vinterferien, fejrer madboden officielt sin åbning med smagsprøver på charcuterivarer.

”Vi håber at rigtig mange vil lægge vejen forbi og prøve os af som spisested eller take-away-sted. Vi deler blandt andet smagsprøver ud på en rigtig lækker vindblæst oksepølse med ramsløg og fennikelfrø, og besøger man os denne lørdag får man også lov til at smage gode oste og charcuteri fra Grand Fromage og slagteren i Nørre Søby,” fortæller Jonas Bentsen.

Det er planen, at Deli'en med tiden vil udvide sortimentet med store, familievenlige take-away-menuer og en fried chicken burger om søndagen.

Publiceret 08 February 2018 09:45

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV