Indbrudstyve anholdt i nat:

Styrtede på knallert efter politijagt gennem Mårslet

To mænd anholdt og sigtet for indbrudsforsøg

To formodede indbrudstyve troede, at de på en scooter sammen kunne undslippe ordensmagten i Mårslet natten til tirsdag. Det kunne de dog ikke og i stedet endte de med at bide i asfalten.

En patrulje, der kørte på Tandervej i Mårslet, opdagede i klokken 01.25 de to mænd på en knallert uden styrthjelm. Betjentene kørte op på siden af knallerten og bad dem stoppe.

De ville dog hellere give flugten et forsøg og kørte knallerten ind ad flere småveje med politibilen lige i baghjulet.

LÆS OGSÅ: Kørt ned i Viby: Tidligere dansk tv-værtinde forsøgt dræbt på åben gade

På Hulvej mistede den 35-årige fører af knallerten kontrollen og væltede. Den 35-årige blev liggende på asfalten, mens den 27-årige passager stak af til fods. Den ene betjent fik lagt håndjern på den 35-årige, mens den anden betjent hurtigt fik indhentet den 27-årige og anholdt ham.

Ved styrtet faldt et koben ud af opbevaringsrummet under knallertens sæde. Der lå også et lagen, som politiet mistænker skulle bruges til transport af tyvekoster.

Da mændene også var klædt helt i sort og den ene er kendt for indbrud, blev de begge sigtet for forsøg på indbrud et ukendt sted.

LÆS OGSÅ: Mand fra Aarhus dræbt i færdselsulykke

Den 35-årige blev også sigtet for at køre med passager på knallerten, for at køre uden styrthjelm og for ikke at standse for politiet.

Den 27-årige fremstilles i grundlovsforhør klokken 12 i Retten i Aarhus, fordi han i forvejen er kendt af politiet for tyveri og indbrud.

dp

Publiceret 06 February 2018 10:42

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV