Politirapporten:

Bilist nægtede at puste - fik taget bilen

Politiet tog bil fra 58-årig mand, fordi han igen igen kørte bil uden kørekort

Politiet fik i går et opkald fra en person, der mistænkte en mandlig bilist for at køre spritkørsel.

Personen ledte politiet til Damagervej i Viby, hvor de klokken 18.49 fik standset bilen med en 58-årig mand bag rattet.

Det lugtede af alkohol i bilen, og betjentene bad derfor den 58-årige om at puste i et alkometer, hvilket han nægtede.

Han blev alligevel anholdt, sigtet for spritkørsel, og en blodprøve skal nu vise, om han var påvirket under kørslen.

Sikkert var det, at den 58-årige havde fået frakendt kørekortet, og derfor ikke måtte køre bil, oplyser Østjyllands Politi.

Da det var tredje gang inden for tre år, at han blev standset uden kørekort, valgte betjentene at beslaglægge hans bil med henblik på at konfiskere den.

LÆS OGSÅ: Mand smadrede rude med jernstang

Andre nyheder fra Østjyllands Politis døgnrapport:

En 34-årig mand blev i går kl. 12.57 anholdt efter at have overfaldet en 53-årig mand med flere slag i ansigtet, da de to kom op at skændes på Jægergårdsgade i Aarhus. Det var intern strid mellem de to parter, der blussede op, da mændene mødte hinanden igen. Den 34-årige slog den 53-årige med både flad og knyttet hånd i ansigtet, inden han satte sig ind i sin bil og kørte væk fra stedet. Et vidne havde noteret nummerpladen, og derfor kunne en patrulje få minutter efter standse bilen og anholde den 34-årige, der erkendte overfaldet. Det viste sig, at han også var påvirket af narko og kørte uden kørekort, så ud over sigtelsen for vold, fik han to yderligere sigtelser oveni. Den 53-årige kom ikke alvorligt til skade ved overfaldet.

 

En 28-årig mand anmeldte i går en voldsepisode, han havde været udsat for natten til søndag omkring kl. 3.00 på Café Paradis på Paradisgade i Aarhus. Her mødte han ifølge sin forklaring en aggressiv mand, der var på vej ud af caféen. Idét den 28-årige gik forbi manden, slog den aggressive person ifølge anmeldelsen ud efter ham og ramte ham på næsen, så den brækkede. Østjyllands Politi efterforsker nu episoden nærmere.

En 26-årig mand blev i nat kl. 01.00 standset af en patrulje i sin bil på Nørreport i Aarhus. Betjentene havde fattet mistanke til bilen, og da mændene i bilen åbnede døren, fik en lugt af hash mistanken til at vokse. Alle tre mænd nægtede at have røget noget, men da betjentene undersøgte bilen, fandt de en joint på den 26-årige fører og en klump hash på bagsædet. Den 26-årige blev sigtet for besiddelse af narko og for narkokørsel. Narkotesten viste sig dog senere at være negativ. Til gengæld havde den 26-årige ikke noget kørekort, så i stedet fik han en sigtelse for at køre uden førerret.

En 49-årig mand blev i går kl. 11.40 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset i sin bil på Gammel Stillingvej i Harlev.

En 26-årig mand blev i går kl. 18.50 anholdt og sigtet for narkokørsel på Trillegårdsvej i Aarhus V.

jr

 

Publiceret 05 February 2018 17:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV