Foto: Nathalie Birkjær

Foto: Nathalie Birkjær

Guide:

Tag med en tur på galleri

Aarhus er fuld af gallerier, hvor du er velkommen til at kigge ind – også selv om du ikke er kunstkøber

Galleri Grundstof

Galleri Grundstof viser fotokunst af danske og internationale kunstnere. Kunstnere der, selv om de fleste er meget unge, har gjort sig bemærket på kunstscenen. På galleriet arbejder ofte fotokunstnere, der vil nye veje inden for denne kunstform. 2.-31. marts udstilles fotos af Christian Klintholm i galleriet, der ligger i Vestergade 62. 

Foto: Nathalie Birkjær

Foto: Nathalie Birkjær

Galleri V58

Galleri V58 ligger i den historiske bygning ‘Børnely' på Hans Hartvig Seedorffs Stræde 12, hvor galleriet på 400 kvadratmeter udstiller værker af 35 kunstnere indenfor maleri, tegning og foto over keramik, bronze og installationer. Til 16. marts vises 'Vinterudstilling 2018' med nye værker af galleriets faste kunstnere fra ind- og udland.

Pressefoto

Pressefoto

Art Gallery PS

Art Gallery PS ligger i Mejlgade 16B, en baggård med huse fra 1600-tallet. Her er billedkunst og dansk kunsthåndværk indrammet af skæve vægge.

Læs også: Jazz i fællesskabets ånd

I galleriets café er kaffe til besøgende. 2. marts til 26. maj vises ejer portrætudstillingen en 'En hyldest til musikken - vol. 1' af Peter Simonsen. Ud over Simonsens egne værker vises hver hver tredje måned værker af en gæsteudstiller. 

Pressefoto

Pressefoto

Charlotte Fogh Gallery

Charlotte Fogh Gallery har eksisteret siden 2006 og er i august 2017 flyttet til nye, store lokaler i Mejlgade 44A i baghuset. Her udstiller upcoming og etablerede kunstnere fra både Danmark og udlandet indenfor alle medier fra maleri og skulptur til video og installationskunst. Til 17. marts viser galleriet soloudstillingen 'Værktøjet' med Kathrine Ærtebjergs værker. 

Pressefoto

Pressefoto

Galleri Grisk

Galleri Grisk er et street art- og urban art-galleri, der beskæftiger sig med kunst i mange formater: værker, gadekunst, facadeudsmykning, gavlkunst og street art-festivaler. Galleriet ligger i Klosterport 4, og her vises skiftende udstillinger. 3. marts til 13. april viser galleriet værker af Rasmus Bjørn, vender tilbage til street art efter mange år inden for den mere etablerede kunstscene. 

Pressefoto

Pressefoto

Publiceret 04 February 2018 08:00